Aquest any es compleix el 25è aniversari des que va obrir les portes el Gimnàs Lleida, l’any 1994. 13 anys després, prenia el relleu l’Ekke, que amb els seus 12 anys fem la suma màgica dels 25. Durant tot aquest temps la nostra voluntat ha estat mantenir l’essència, i gràcies a tu, volem seguir marcant tendència.

Al llarg de l’any celebrarem diverses activitats per commemorar el 25è aniversari. Una d’aquestes ja està en marxa i és l’exposició de fotos retrospectives dels inicis al Gimnàs Lleida i que pots veure al vestíbul de l’ekke. Records entranyables d’una època que han marcat el tarannà de l’empresa i de les persones que hi formen part.

També hem creat la comunitat 25 anys Gimnàs Lleida-Ekke, un grup de facebook on tothom qui vulgui es pot fer membre i compartir anècdotes, moments i imatges d’aquests 25 anys.

S’apropa la Festa d’Estiu Ekke, del 10 al 14 de juny, i serà un gran esdeveniment per commemorar els 25 anys. Volem que gaudeixis al màxim de totes les activitats que tenim preparades per a tots els gustos i públics. Entre les moltes que hi haurà, en destaquem algunes com la Nit de Ioga, on ens impregnarem de nou de la calma i l’aroma als camps de lavanda de Can Rosselló. El cycling torna després d’uns anys a la piscina exterior amb actuacions especials. Estrenarem les noves coreografies de Body Balance, Body Pump i Sh’Bam a la Seu Vella. Ballarem amb el Zumba Summer Party i acabarem amb una gran festa final a la Finca Prats.

Molt aviat descobriràs el programa de la Festa Estiu Ekke perquè t’apuntis a les activitats que més t’agradin i celebrar tots junts els 25 anys!

Com va sorgir la idea de fer el Gimnàs Lleida? Ens ho explica el Pep Castarlenas Llorens l'artífex d'aquests #25anysgimnaslleidaekke al peu mateix de la façana on encara es manté el rètol del GLL #fitness #judo #esport

Gepostet von Ekke am Mittwoch, 22. Mai 2019

902 11 05 22

info@ekke.es