El cantautor Antonio José Orozco Ferrón, més conegut com: l’artista Antonio Orozco de música pop-rock, ens visitarà pròximament a Lleida el dia 30 de març al teatre la Llotja, a les 21h. Des de l ‘Ekke animem als nostres socis i sòcies a que no perdin l’oportunitat que ens brinda la Llotja per gaudir de l’espectacle d’un dels artistes catalans Pop-Rock més coneguts actualment.

Aquest barceloní de 46 anys és un dels artistes catalans més destacats i de major repercussió a nivell nacional i internacional, i el seu currículum musical plena d’èxits avala la seva figura. Ha venut més de mig milió de discos en la seva carrera des del seu primer disc “un reloj i una vela” l’any 2000. I ha realitzat més de mil concerts al llarg de la seva carrera professional.

Sent encara un adolescent és quan Antonio Orozco va descobrir la seva vocació musical i es va iniciar com a cantautor pop, encara que aviat van aflorar les seves arrels flamenques, (perquè la seva família és andalusa), fins a configurar el que avui en dia és la seva pròpia marca. El seu primer llançament va ser un reloj i una vela. Després arribaria “Semilla del silencio”, amb aquest disc es va afermar definitivament en la música, més tard publicaria una col·lecció de cançons intimistes, en elles inclou els aires flamencs i les notes suaus dels cantautors. El seu següent treball va ser “El principio del comienzo” amb ell va realitzar una llarga gira que va donar com a resultat Antonio Orozco Edició Tour 05, un CD i DVD que recollia les cançons d’Antonio Orozco (àlbum editat en el mercat americà amb els seus millors temes), d’entre ells destaca la cançó “Estoy hecho de pedacitos de ti” a duo amb Arcàngel i tres cançons inèdites.

Després del gran èxit assolit amb (El principio del comienzo), Antonio Orozco va presentar Cadizfornia, tot seguit va presentar Renovatio. Més tard presentaria “Diez”, una producció internacional molt cuidada, amb aquest àlbum Orozco compta amb la participació de grans músics de la talla de Doug Emery al piano, Dan Warner a les guitarres, Jean Rodríguez als cors etc. Més tard publicaria “Unico” en aquest àlbum ens mostra la seva faceta més propera i íntima. Aprofitant l’èxit del programa la Veu, on ell actuava com a jurat, va presentar un nou single “llegarà” al 2013. Finalitzat la seva etapa de ‘coach’ al programa, Orozco va presentar “Dos orillas” al 2014 del que destaquen principalment els següents temes: “Mirate”, “Hoy será” o “Mi héroe” i Amb aquest nou treball, el cantant, aconsegueix ser Disc d’Or en tan sols 24 hores i Disc de Platí a dues setmanes

Finalment, el novembre del 2015, Orozco va presentar el seu últim àlbum “Destino” amb el qual va aconseguir el disc d’Or en menys de 48 hores. I segons les pròpies paraules de l’artista, aquest àlbum li ha canviat la vida, ja que ha estat més sincer que mai, per això creu que hi ha un abans i un després d’aquest àlbum, i Per presentar-lo, va iniciar una extensa gira coneguda com Tour Destinació. Per tot això, Ekke us proposa acudir a la cita amb Orozco perquè estem segurs que les seves melòdiques cançons plenes de sentiment els faran passar una estada molt agradable.

Text: Dina Nsé.

902 11 05 22

info@ekke.es