L’artista català Antonio Orozco ens visitarà pròximament el dia 2 de juliol al gran teatre de la passió en << Cervera >> a les 21: 30h per presentar-nos el seu nou treball musical “Únic”. Des de l’Ekke animem als nostres socis i sòcies a que no perdin aquesta nova oportunitat que ens brinda aquest teatre, de gaudir del concert d’un dels nostres artistes més internacional. Doncs ens sobren qualificatius per definir a aquest canta-autor a causa de la seva extensa carrera musical plena d’èxits i amb més de mig milió de discos venuts, diversos premis en el seu haver dels quals destaca un Disc d’Or i més de mil concerts realitzats fins la data.

Antonio Orozco sent adolescent és quan va descobrir la seva vocació musical i es va iniciar com a cantautor pop fins a configurar el que avui en dia és la seva pròpia marca, encara que aviat li van aflorar les seves arrels flamenques perquè la seva família és andalusa. El seu primer llançament va ser un reloj i una vela, després arribaria Semillas del silencio, disc amb el qual es va afermar definitivament en la música, més tard publicaria una col·lecció de cançons intimistes amb aires flamencs.

El seu següent treball va ser El principio del comienzo, després del gran èxit aconseguit amb aquest disc, va presentar Califòrnia, Renovatio, Diez, Mírate etc. Per tot això, Ekke us anima a no perdre aquest súper concert estival perquè estem segurs que passaran una estona molt agradable.

Tex: Dina Nsé.

902 11 05 22

info@ekke.es