Ja toca lluir la nostra pell al so del sol y perquè ho feu amb tota la seguretat pel que fa a estil i d’acord a les tendències de les influencers de moda bany 2019, només heu de seguir els nostres “tips” i lluireu tan divines com les top models més internacionals << paraula de fashionista >>.

                 

Paula Echevarría o la nostra top més internacional Nieves Álvarez ja ens ho han deixat molt claret, apostant pel banyador amb estampat animal print i el rei és la versió lleoparda. També es tendència La combinació entre dos tons (mix and match d’estampats), una trencadora innovació apta només per a les -IT– referents del Beach style. No obstant això, si ets de les que no es conformen amb estar guapes i vols lluir un biquini d’infart digna competidora de les dones més glamuroses, aposta pel Bikini frunzit perquè està de plena actualitat i és el no va més en tendències de moda bany entre les celebryties . Un altre dels clàssics estivals que mai fallen són: els mariners -les ratlles navy-, sigui en horitzontal o vertical no renunciïs a ells perquè estaràs olé. No obstant això, si prefereixes l’opció retro estàs d’enhorabona perquè aquest estiu tornen a portar les calcetes altes fins al melic i la part de dalt amb bandeau, és una de les opcions ideals per a estilitzar i allargar visualment les cames. Però si vols donar volum als malucs i al pit, els bikinis amb volants i la part de dalt amb cosset bàndol brasiler seran el vostre millor aliat. No t’oblidis del biquini o el banyador amb “lunars”, ja que les trendy també aposten per ell per ressaltar la seva banda sexi.

Elegit la roba de bany, no oblideu escollir unes ulleres de sol chic per desprendre estilàs tipus: Cat Eye amb vidres emmirallats (Grocs, taronges, roses i blaus). També està absolutament permeses en termes d’estil apostar per les ulleres amb decoracions o les ulleres rodones tipus John Lennon, ja que és un dels outfit de platja més utilitzats per les celebs per això ho recomanem.

Text: Dina Nsé.

902 11 05 22

info@ekke.es