Bodytec

Bodytec

Un sistema d’entrenament exclusiu i innovador

Amb Bodytec entrenes en 20 minuts!

Perseverants en la nostra implicació i desenvolupament de les últimes tendències del món fitness, els membres de l’equip de l’ekke ens hem endinsat en el revolucionari mètode d’entrenament basat en l’electroestimulació muscular que sembla estar destinat a marcar els passos en el futur de l’entrenament per la seva efectivitat, la seva funcionalitat i la seva sorprenent rapidesa en la consecució de resultats.

Ja són milers de persones les que estan gaudint del Miha Bodytec al llarg de tot el món en diferents àmbits. En el terreny de la salut s’utilitza en la prevenció i tractament de lesions, així com en la millora de la forma física general. També està molt valorat en l’alt rendiment esportiu per les seves aportacions en la força i el to muscular. Esportistes de l’elit internacional com Usain Bolt o els jugadors del Bayern de Munic compten amb aquesta nova tècnica d’entrenament.

bodytec-web-ok

Què fa el Miha Bodytec tan especial?

L’entrenament de Miha Bodytec comporta una grandíssima despesa calòrica i un enorme treball de força i tonificació, ja que durant el seu entrenament integral tots els grans grups musculars del cos són activats al mateix temps a través d’un sistema de fins a 10 parells d’elèctrodes. Aquesta anomenada co-contracció de músculs agonistes i antagonistes proporciona, a més, la correcció de desequilibris provocats per lesions, malalties de l’aparell locomotor o la pràctica de determinats esports asimètrics.

A més, Miha Bodytec arriba als músculs profunds posturals de l’esquena, els quals fan que la columna vertebral tingui l’estabilitat necessària. Els impulsos proporcionats per la seva electroestimulació activen fins i tot els músculs més petits, el que contribueix a la tonificació de l’esquena, i per això a una correcta higiene postural. D’aquesta manera, Miha Bodytec t’enforteix sense mobilitzar càrregues pesades que augmentin l’estrès del sistema múscul-esquelètic i t’alleuja el mal d’esquena descarregant els tendons.

Quant a la preparació cap al rendiment esportiu, hem de tenir en compte que les contraccions musculars provocades per electroestimulació poden ser fins i tot més intenses que les que es produeixen en l’entrenament de força tradicional, però a diferència d’aquest, Miha Bodytec ho fa amb una càrrega més baixa i menys traumàtica per a les articulacions. Tot això deriva en què amb aquest entrenament s’observen notables augments de nivells de força sense risc de lesió de les estructures articulars.

La intensitat de l’entrenament del Miha Bodytec és totalment personalitzada, el que fa que aquesta sigui aplicable a tots els grups d’edat i nivells de fitness, fins i tot per a aquells que són exigents amb els resultats, però no disposen de molt temps! L’electroestimulació integral és un mètode d’entrenament intensiu i, per això, de curta durada, amb 20 minuts un dia a la setmana n’hi ha prou.

 

Quins tipus d’entrenaments es poden fer amb Miha Bodytec?

  • Entrenament de força i tonificació: Durant aquest programa, la freqüència d’estimulació muscular representa un augment del metabolisme i en conseqüència, una major tensió energètica per tot l’organisme. Això suposa la formació de múscul, així com la reducció de greix del teixit subcutani i del teixit connectiu. Realitzarem moviments que ens obligaran a coordinar la nostra força i la nostra estabilitat.
  • Anticel·lulitis i crema de greix: Aquest programa activa el metabolisme i elimina les toxines, activant diferents tipus de fibres musculars. Ajuda a accelerar la recuperació muscular i a tornar a un estat més relaxat després de l’entrenament intensiu. A més, actua sobre el teixit conjuntiu, ajudant així a reduir greix, cel·lulitis i dolors musculars causats per sobrecàrregues.
  • Relaxació: El programa relaxant ajuda a recuperar els músculs, eliminant així la sensació de fatiga produïda per l’exercici intens. És molt útil per a la relaxació física, la reducció d’estrès i l’augment del flux sanguini. La musculatura no treballa de manera perceptible, de manera que, simplement, gaudiràs d’una agradable sensació de formigueig i benestar.