Dansa

Dansa

Dansa creativa N1:

Dirigit a nens i nenes de 4 a 6 anys. La dansa creativa és la base pedagògica de la dansa contemporània. L’objectiu d’aquesta activitat és treballar les capacitats físiques bàsiques a través de la dansa i l’expressió corporal, i desenvolupar el propi moviment dels infants.

Què treballem:

  • Tècnica bàsica de dansa (desplaçaments, salts, girs i equilibris), flexibilitat, petites coreografies, joc simbòlic i la improvisació

Dansa creativa N2:

Dirigit a nens i nenes de 7 a 11 anys. La dansa creativa és la base pedagògica de la dansa contemporània. L’objectiu d’aquesta activitat és treballar les capacitats físiques bàsiques a través de la dansa i l’expressió corporal, i desenvolupar el propi moviment dels infants.

Què treballem:

  • Tècnica bàsica de dansa (desplaçaments, salts, girs i equilibris), flexibilitat, treball coreogràfic, jocs d’expressió corporali la improvisació i creació de moviment

Dansa contemporània:

Dirigit a nens i nenes de 12 a 15 anys. És una activitat rítmico-expressiva actual que té com a objectiu practicar totes les possibilitats de moviment mitjançant coreografies bàsiques.

dansa

Horaris

Dijous
18:00 – 18:55 Dansa creativa 1 
Marta Casals
19:00 – 19:55 Dansa creativa 2
Marta Casals

902 11 05 22

info@ekke.es