ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida

Les teves aficions compartides encara són millors!

Per assabentar-te de tot allò que passa a l’ekke pàdel i poder veure i compartir comentaris, fotos, vídeos, etc. segueix-nos a… 

A Ekke volem que et sentis millor a través de l’esport i que a més en puguis aprendre, com és el cas del pàdel.  

Per aquest motiu et posem fàcil la pràctica del pàdel i t’oferim classes mensuals (grups de 1 a 4 persones) i trimestrals (grups de 3-4 persones) de tots els nivells. 

A l’escola d’adults de pàdel t’ajudarem a millorar el teu joc en els aspectes tècnico – tàctics, en la presa de decisions, a nivell coordinatiu, condicional i a més a més t’aconsellarem per què puguis practicar aquest esport de la manera més saludable possible. 

Si estàs interessat demana informació per correu electrònic als nostres coordinadors Kike Lacasa i Edu Orteu a: padel@ekke.es 

"Ens apassiona el pàdel i volem que a tu també"

 

El Pàdel & Coffee és una activitat lúdica i social que es realitza tots els divendres al matí de 10:00h a 11:30h i a la tarda de 16:00 a 17:30h.

Va dirigit a totes aquelles persones que tinguin ganes de passar una bona estona jugant a pàdel amb gent del seu nivell o similar.

 Durant una hora i mitja, els nostres tècnics organitzaran els participants en partits per nivells per què puguin passar una bona estona de pàdel i puguin relacionar-se amb altres practicants o amb gent amb la que normalment no es juga.

Un cop acabada aquesta estona esportiva, Ekke convida a tots els participants del Pàdel & Coffee a unes galetes, sucs i cafè per recuperar forces i energia.

Ah per cert! És una activitat completament gratuïta!

Pàdel & Coffee 10h 

Pàdel & Coffee 16h 

Per qualsevol consulta contacta amb els nostres coordinadors a través del correu electrònic: padel@ekke.es

Durant els mesos de juliol i agost no hi haurà Pàdel & Coffee.

Juga a pàdel amb el cap!

Sabem de les extraordinàries possibilitats educatives que pot aportar la pràctica sistemàtica d’activitats físiques i esportives en els nostres infants, quan aquestes s’organitzen i estructuren sota una mirada educadora.

Ens agrada el pàdel i molt! Però sota un context de pràctica caracteritzat pel respecte, la igualtat i l’esforç. On la competició esdevé una eina fantàstica d’aprenentatge, de responsabilitat, de cooperació i de tolerància. Una escola on no hi té cabuda cap mena de violència i que aposta per el joc net. Un espai de cooperació, comunicació i diversió...en un entorn segur i saludable.

En coherència amb aquesta visió integral, apostem per una proposta metodològica de la iniciació al pàdel que fuig de l’ensenyament d’habilitats abstractes i descontextualitzades. Els professionals que acompanyarem els aprenentatges dels vostres fills/es, estem dissenyant activitats d’aprenentatge amb les aportacions que emanen dels models comprensius, el TGfU (Teaching for Understanding), els models de tall estructural-funcional i l’enfocament constructivista vertical.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic a: lacasa@ekke.es, perquè puguem construir plegats veritables experiències plenes d’aprenentatges al voltant del pàdel pels vostres filles/s. Us esperem!

Escola de menors: Per tots aquells nens/es que volen iniciar-se en el pàdel amb ganes de passar-ho bé i gaudir fent esport.

Escola de perfeccionament: Per tots aquells nens/es que volen aprofundir en el pàdel i gaudir d’aquest esport entrenant 4 h per setmana. És la millor opció per començar a participar en trobades i competicions de menors acompanyats dels nostres tècnics.

Preus i terminis inscripcions:

1er període d’inscripció al Rànquing: 1 al 25 de setembre
Inici: 3 octubre – Final: 15 gener 

2n període d’inscripció  al Rànquing: 16 al 25 de gener 
Inici: 30 de gener – Final: 28 de maig

Regles i puntuació: 

- Els partits es juguen al millor de tres sets amb tie-break en tots ells (sempre que l'hora de pista ho permeti). Si s'acaba l'hora de la pista i hi ha gent esperant, el partit es donarà per finalitzat i el guanyador serà el que sumi més jocs entre els sets jugats (si no hi ha gent esperant o la instal·lació no anuncia el tancament, el partit ha de finalitzar a 3 sets)

- La parella que guanya el partit sumarà 3 punts i la que perdi 1 punt.  

Al acabar cada partit s’omplirà la butlleta d’acta que hi ha a la taula situada a l’entrada de les pistes de pàdel i es dipositarà a la bústia. Els partits en que no s’hagi fet i signat l’acta no seran comptabilitzats.

- Cada grup estarà format 8 i 10 parelles en funció del nombre d’inscrits.

- Les categories són: Masculí , Femení i Mixte. No es pot inscriure a la mateixa categoria dos vegades, és a dir, amb dues parelles diferents.

Les parelles que no hagin jugat un mínim de 3 partits del grup quedaran directament eliminades i excloses per al següent rànquing.

- Si hi ha alguna parella lesionada o que no pugui jugar més partits ho haurà de notificar per e-mail o whatsapp (670604288) per donar-los de baixa, fet que provocarà l’anul·lació dels punts que s’hagin aconseguit contra aquella parella. 

- Només es permetrà fer canvi de parella en casa de lesió o de baixa del centre d’un dels dos components de la mateixa, i només es podrà jugar amb una persona de nivell similar. 

- Les parelles que hagin complert la normativa i no manifestin el contrari, seran incloses automàticament a la 2a fase del rànquing i no hauran de tornar a inscriure’s.

L’organització marcarà les setmanes en que s’ha de jugar cada partit, en cas que no s’hagi disputat en aquell període de temps es donarà el partit per perdut a les dues parelles i es restarà 1 punt a cadascuna.

- Els partits que ja tenen horari concretat amb la parella rival no es podran anul·lar amb menys de 24 h d’antelació. En cas que no s’avisi amb el temps suficient es donarà el partit per perdut per 6/0 – 6/0 a la parella que no ha respectat l’horari establert. 

- En cas de no presentar-se alguna de les parelles a l’hora del partit se li donarà el partit perdut per W.O. i se li penalitzarà amb -1 punt. A la parella presentada se li donarà el partit guanyat per 6/0-6/0.


EL CONEIXEMENT DE LES NORMES I REGLES ÉS UN DEURE DE CADA PARELLA INSCRITA PER AFAVORIR EL BON FUNCIONAMENT DEL TORNEIG I PER EVITAR PROBLEMES ENTRE PARELLES. QUALSEVOL RECLAMACIÓ QUEDARÀ RESOLTA SOTA EL CRITERI DEL JUTGE ÀRBITRE DEL TORNEIG. QUALSEVOL DUBTE O CONSULTA ES POT RESOLDRE PER E-MAIL ESCRIVINT A: PADEL@EKKE.ES.

 

MÀSTER DE CAMPIONS + SOCIAL DEL RÀNQUING

Un cop acabat el Rànquing, les 8 primeres parelles de cada categoria  disputaran el MÀSTER DE CAMPIONS D’EKKE PÀDEL per decidir les millors de la temporada. 
Durant la mateixa setmana la resta de participants del Rànquing disputaran el TORNEIG SOCIAL que serà un quadre amb eliminatori amb fase de consolació. 
Tant el MÀSTER DE CAMPIONS com el SOCIAL DEL RÀNQUING serà exclusiu per les persones que hagin disputat el Rànquing 16-17.