ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida
ekke Esports Lleida Lleida

Assoleix els teus objectius a través d’un aprenentatge i reeducació d’hàbits alimentaris.

Aconseguiràs perdre pes, gaudir d’una bona salut, millorar el teu rendiment esportiu i tenir una major autoestima de forma sostenible en el temps. Amb un assessorament i seguiment personalitzat durant tot el procés.

Nutrició saludable
Etapes concretes de la persona en que l’alimentació és important i cal seguir una dieta especial: infants, adolescència, edat d’or, embarassades i menopausa.

Dietoteràpia
Relaciona els aliments amb les necessitats nutricionals, com poden ser les malalties o trastorns relacionats amb l’alimentació. Les dietes terapèutiques modifiquen un o més nutrients en la dieta per obtenir un tractament que pot ser curatiu per si sol o bé pot ser complementari al tractament mèdic.

Nutrició esportiva
Per aquelles les persones que practiquen esports intensos que requereixen esforços perllongats en el temps com triatletes, corredors o nadadors. De la mateixa manera que segueixen unes pautes d’entrenament, l’alimentació també és una part essencial per millorar i aconseguir els objectius a nivell esportiu. Cal una suplementació, hidratació, recuperació… durant totes les etapes de l’entrenament.

Psicologia nutricional
Creus que derives les teves emocions, tant positives com negatives, amb el menjar?
La Nutricionista Georgina Neach i la Psicòleg Carlos Gil, et dissenyaran un programa adaptat a tu i a les teves necessitats. Es tracta d’un programa que combina la psicologia amb la nutrició amb l’objectiu que els pacients que necessitin tractar aspectes emocionals relacionats amb l’alimentació puguin aconseguir un canvi d’hàbits eficaç i sostenible en el temps.