Els dies 22 i 25 d’octubre, l’ekke ofereix unes jornades gratuïtes de ZUMBA FAMILY, FUTBOL i DANSA CREATIVA perquè els nens i nenes descobreixin aquestes activitats i es diverteixin. Les activitats infantils són la millor opció perquè els nens i nenes facin esport, coneguin amics i aprenguin valors.

Per fer esport pares i fills… Zumba family. Activitat de ball amb coreografies de Zumba de la que en poden gaudir en família tant pares, mares com fills/es entre 7 i 11 anys dins d’una mateixa classe. La jornada serà el dilluns 22 d’octubre de 17:45 a 18:30h.

Per als futboleros/es… Futbol perquè els nens i nenes de 10 a 12 anys adquireixin l’habilitat de jugar amb la pilota als peus i desenvolupin les habilitats motrius bàsiques pròpies d’aquest esport: control i direcció de la pilota, passades, xuts a porteria, col·locació al camp, etc. La jornada serà el dijous 25 d’octubre de 18 a 18:50h.

Per als artístics … Dansa creativa per treballar les capacitats físiques bàsiques a través de la dansa i l’expressió corporal, i desenvolupar el propi moviment dels infants amb desplaçaments, salts, girs i equilibris, flexibilitat, treball coreogràfic, jocs d’expressió corporal… La jornada per a nens i nenes de 4 a 6 anys serà dijous 25 d’octubre de 18 a 18:55h i per nens i nenes de 7 a 11 anys de 19 a 19:55h.

 

Aprofita aquesta oportunitat perquè el teu fill o filla provi una nova activitat i creixi fent esport!

 

 

902 11 05 22

info@ekke.es