Comencem la temporada de running a l’ekke amb un nou concepte pel que fa a la programació de les sessions. Més enllà dels ritmes de cursa i els quilòmetres, posem en marxa entrenaments pensats perquè els practicants de running i de trail running aprenguin a córrer.

No només s’entrena corrent, sinó que també és necessari fer un treball específic de la musculatura que intervé quan correm. Per aquest motiu hem introduït sessions per millorar la tècnica de carrera, i de treball compensatori amb exercicis de força per ajudar a equilibrar la musculatura i evitar lesions.

També hi ha sessions de recuperació activa, que serveixen per reduir la fatiga muscular posterior a un esforç intens i per descongestionar els músculs, de manera que estiguin preparats per a l’activitat intensa del següent entrenament. Una altra novetat són els entrenaments creuats amb altres disciplines com ioga, pilates, natació… i puntualment s’aprofitarà alguna sessió per assajar part del recorregut d’un cursa que estigui preparant el grup.

Tot això, programat de forma ordenada i coherent, farà que el teu entrenament de running sigui més complert, eficient, divertit i saludable.

Consulta l’horari i gaudeix del running!

902 11 05 22

info@ekke.es