Entrena totes les habilitats, siguis un esportista complet!

Amb l’afany d’oferir-te una sala fitness amb la tecnologia més avançada, hem estrenat un nou espai d’entrenament orientat al rendiment, la zona Skillathletic.

Aquesta nova zona d’entrenament et permetrà desenvolupar les múltiples capacitats de rendiment físic i portar el teu cos més enllà dels teus límits.

Els entrenaments de Skillathletic estan dissenyats per augmentar la potencia, l’agilitat, la velocitat i la resistència. La finalitat d’aquest sistema és que el teu entrenament sigui complet, equilibrat i efectiu per aconseguir el rendiment total del cos.

La zona Skillathletic està format pels següents equipaments:

SKILLMILL:

Aparell que ofereix una gran varietat de rutines d’entrenament i que permet activar tots els sistemes d’energia del cos i així millorar la forma física, cremar greix i augmentar la resistència.

SKILLBIKE:

Una bicicleta que reprodueix la biomecànica de les bicicletes de carrer per experimentar la sensació de pedalar a l’aire lliure. El quadre i el manillar estan dissenyats per adaptar-se a diferents posicions: carretera, proves contrarellotge i muntanya. Una bicicleta creada per desenvolupar la força i la resistència i aconseguir la màxima eficiència d’una forma nova i estimulant.

SKILLROW:

Equip de rem indoor totalment connectat per poder realitzar tant entrenaments cardiovasculars com de potència. Gràcies al seu disseny específic i la seva tecnologia exclusiva sentiràs que estàs remant a l’aigua.

SKILLTOLLS:

Conjunt d’eines funcionals: slam balls, power bands, cordes per saltar, foam rollers,… Aquest kit està ideat per complementar i perfeccionar qualsevol tipus d’entrenament que tingui com a objectiu desenvolupar la capacitat de treball i millorar de les habilitats atlètiques.

Aquest nou curs hem estrenat l’activitat dirigida perqué entrenis en aquest espai sota la direcció d’un tècnic/a, que marcarà els temps i la dinàmica de l’activitat.

Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres
06:35 – 07:25 Skill Athletic 
Adrian
Skill Athletic Bàsic 
Anna Gordillo
09:00 – 10:00 Skill Athletic 
Chicho
Skill Athletic Bàsic 
Toni
12:10 – 12:40 Skill Athletic Bàsic 
Adrian
Skill Athletic Bàsic 
Adrian
Skill Athletic Bàsic 
Adrian
14:30 – 15:30 Skill Athletic 
Isaac
Skill Athletic 
Isaac
Skill Athletic 
Chicho
17:30 – 18:30 Skill Athletic 
David
Skill Athletic 
Chicho
Skill Athletic 
Toni
Skill Athletic 
David
17:40 – 17:30 Skill Teens
Anna Gordillo
20:30 – 21:30 Skill Athletic 
Roger F.
Skill Athletic 
Chicho

902 11 05 22

info@ekke.es