Entrena totes les habilitats, siguis un esportista complet!

Amb l’afany d’oferir-te una sala fitness amb la tecnologia més avançada, hem estrenat un nou espai d’entrenament orientat al rendiment, la zona Skillathletic.

Aquesta nova zona d’entrenament et permetrà desenvolupar les múltiples capacitats de rendiment físic i portar el teu cos més enllà dels teus límits.

Els entrenaments de Skillathletic estan dissenyats per augmentar la potencia, l’agilitat, la velocitat i la resistència. La finalitat d’aquest sistema és que el teu entrenament sigui complet, equilibrat i efectiu per aconseguir el rendiment total del cos.

La zona Skillathletic està format pels següents equipaments:

SKILLMILL:

Aparell que ofereix una gran varietat de rutines d’entrenament i que permet activar tots els sistemes d’energia del cos i així millorar la forma física, cremar greix i augmentar la resistència.

SKILLBIKE:

Una bicicleta que reprodueix la biomecànica de les bicicletes de carrer per experimentar la sensació de pedalar a l’aire lliure. El quadre i el manillar estan dissenyats per adaptar-se a diferents posicions: carretera, proves contrarellotge i muntanya. Una bicicleta creada per desenvolupar la força i la resistència i aconseguir la màxima eficiència d’una forma nova i estimulant.

SKILLROW:

Equip de rem indoor totalment connectat per poder realitzar tant entrenaments cardiovasculars com de potència. Gràcies al seu disseny específic i la seva tecnologia exclusiva sentiràs que estàs remant a l’aigua.

SKILLTOLLS:

Conjunt d’eines funcionals: slam balls, power bands, cordes per saltar, foam rollers,… Aquest kit està ideat per complementar i perfeccionar qualsevol tipus d’entrenament que tingui com a objectiu desenvolupar la capacitat de treball i millorar de les habilitats atlètiques.

Aquest nou curs estrenarem l’activitat dirigida i podràs entrenar-te en aquest espai sota la direcció d’un tècnic/a, que marcarà els temps i la dinàmica de l’activitat però mentrestant pots utilitzar el material i els aparells d’última generació per anar-t’hi familiaritzant.

902 11 05 22

info@ekke.es