Per on comencem? Una decisió complicada quan el canvi d’estació ens obliga a modificar el nostre fons d’armari, però amb els nostres consells posar-te fashionista i estar a l’alçada de les exigències del street més cosmopolita no serà tan difícil perquè les influencers ens ho han posat molt fàcil, apostant per uns outfits d’allò més senzills i “gairebé” previsibles, però amb el toc “trendy” que farà de la teva presència inoblidable.

Quina és l’aposta de les “celebs” per aquesta estiu?

Vestits amb estampat “tie-dye” o destenyit és lo més d’aquest estiu. També és tendència l’estampat floral i vestits amb l’estampat patchwork (peces o capes unides que juguen amb el contrast de colors, ja siguin florals o no) i les peces amb serrells everywhere. Amb qualsevol d’ells lluiràs divina. Molta cura amb la teva elecció si tens molt pit, perquè només els vestits amb escot en -v- seran el vostre millor aliat. Però si prefereixes dos peces, aposta per una lleugera samarreta amb -dibuixos, frases gravats de missatges positiu o un crop top-, i combina-ho amb uns pantalons de tall recte pujats de cintura i d’aspecte vintage i estaràs Olé. No obstant això, si et falta inspiració en l’elecció d’una peça de nit que ressalti la teva essència femenina, a més de marcar estilàs, amb un vestit “Slip dress”, d’inspiració llencera (es cenyeixen al cos el just per insinuar les formes) , acompanyat d’uns talons de vertigen i una bossa midi de pell en tonalitats neutres, l’èxit estarà garantit, “paraula de passarel·la”.

    

Colors protagonistes de l’estiu
Pantone s’ha decantat per uns tons alegres i intensos com : vermells ataronjats, el pressed rose, el líving coral, el blue princes, el Toffee, el verd, el groc etc.

Quines són les combinacions cool del street?

Si vols lluir el color protagonista de la temporada aposta pel -líving coral-, taronja clar amb matisos daurats,un color perfecte per a l’estiu, tant en peces com en complements”, combina-ho amb els tons ( marró-toffee, el pressed rose o el neutre nude Soybean,) i lluiràs com les avant-garde del street style. Però si vols transmetre calidesa i estabilitat en el teu look, aposta pel rosa sweed lilac (color delicat i molt femení) i combina el amb els tons neutres i els tons oposats com: el vermell o verd, a més del marró-toffee. Però si apostes per etilismes monocromàtics, el rosa fúcsia, – un to seductor i molt potent- combina-ho amb els roses més refinats.

Consell de moda

“l’única manera de ser irreemplaçable sempre és ser diferent”.

Si la teva intenció es portar una combinació d’allò més vibrant per no passar desapercebuda, aposta pel groc daurat, ja sigui en total look o combinat amb (el nude Soybean, el verd pepper stem o amb el vermell festa). També queda trencador combinat amb el vermell fosc ( boudeaux jester) o amb el blanc sweet corn, amb qualsevol d’aquestes opcions seràs la protagonista indiscutible dels saraus.

No obstant això, si et decantes per un verd clar amb una punta de groc, combina-ho amb el verd terrarium moss o amb el toffee i ho encertaràs. Tingues en compte que si d’un esdeveniment formal es tractés i vols transmetre glamour i elegància, opta pel color Princess Blue en total look o combinat amb el bordeaux Jeser o el blau fosc i encertaràs amb nota. Finalment cal recordar el to clàssic i a temporal de l’estiu, –el color blanc-, una aposta perfecta i chic per a qualsevol ocasió, ja sigui monocromàtic o no, per això no dubti utilitzar-la pel seu encert.

 

   

Complements de temporada

Les motxilles oversize, amb estampats, amb serrells i les que porten combinacions de tela i cuir. A més de les ronyoneres i els complements transparents, (deixen al descobert l’interior de les peces, ja sigui bossa o sabates) i als peus les sandàlies mitjó –deixen nostres dits al descobert-. Sense oblidar les “manoletines”. Però si prefereixes l’opció de les sabatilles, que siguin blanques i amb plataforma. Amb qualsevol d’aquestes opcions sumaràs dinamisme al teu look.

Text. Dina Nsé.

902 11 05 22

info@ekke.es