Per estar a l’ona amb el street style boys, el nostre consell és que segueixis els “tips” dels experts sobre les tendències masculines de temporada i les combinacions més adient per anar cool, ja que la teva imatge és la teva carta de presentació, per això el nostre dress code ha de ser una aposta segura i encertada.

        

El “must have” en els homes amb estil és “el traje”, en to neó o en un blanc impol·lut, combinat amb uns sneakers blancs”. Però si vols desprendre elegància en el teu look com un autèntic gentleman anglès, canvia els sneakers per uns mocassins chic i ho encertaràs. No obstant això, si prefereixes un total casual style, opta pels pantalons “xinesos” tipus (Smart skinny, súper skinny o vintage),perquè estilitzen visualment per això és un dels imprescindibles protagonistes d’aquesta temporada. També estan de plena actualitat –els jeans entallats d’estil skinny, trencats just al genoll-, i si els dobles deixant el turmell a l’aire i combinat amb alguna peça hípster –camisa de quadres– representaràs l’esperit casual i chic dels trendy boys. Els dies en què les temperatures són més altes, aposta per uns shorts o bermudes curtíssimes en línies clàssiques i talls nets, acompanya’ls amb unes xancletes o sandàlies masculines de pell, -sigui de dit o les que recullen tot el peu- i lluiràs genial. Finalitzat l’elecció de la vestimenta, no oblidis afegir una ronyonera masculina o motxilla com a complement fashion i unes ulleres polaritzades amb vidres de colors i aniràs a l’ordre del street style.

        

Quins són els colors predominants de la temporada?

Si busques un outfit d’allò més fashion aposta pel: beix, rosa i el celeste-, combina’ls amb els tons oposats i deixaràs empremta al street. A més d’això, els influencers s’han pronunciat i han assegut càtedra en matèria d’estil apostant pels tons: verd, blau i el color mostassa, per anar a l’última. Sense oblidar el clàssic blanc i negre, aquests colors combinen amb tot, per això és una de les apostes segures dels It boys per a qualsevol esdeveniment.

Consell de moda:

“La moda es pot comprar, l’estil l’has de tenir”

Text: Dina Nsé.

 

902 11 05 22

info@ekke.es