Arriba un nou curs a l’Ekke Viding ple d’energia i positivisme. Com sempre, volem que cada vegada que vinguis al centre experimentis allò que et fa sentir bé! I que és allò que et fa sentir bé? una classe de Zumba, fer peses a la sala fitness, un massatge al Sentropia, un partit de pàdel amb els companys…

I perquè tothom s’hi senti bé, hem preparat un horari d’activitats dirigides amb una àmplia varietat d’activitats i moltes novetats. Aquest curs recuperem les activitats del Fitness Studio: OMINA, TRX i LM CORE. També incorporem les classes de Zumba i Sh’Bam els dissabtes al matí. I com a novetat destaquem el FIT-PÀDEL, sessions de 50 minuts on es treballaran aspectes físics: força específica, coordinació, desplaçaments i resistència per millorar dins de la pista. A més, aquest curs torna la secció de BTT amb les sortides els diumenges al matí.

Com ja hem fet, hem actualitzat l’horari de la instal·lació per adaptar-nos a la tendència europea, obrint a les 6 del matí i tancant a les 22:30h. Siguis dels més matiners, dels que aprofiten el migdia o dels que venen per les tardes i vespres trobaràs la teva classe ja que disposem d’un horari extens que abarca totes les franges horàries.

Et remarquem que és important per al bon funcionament i el gaudir de les activitats dirigides fer un ús responsable del sistema de reserves ja que és la millor eina per garantir la teva plaça i poder fer la classe que desitges. Tot i que el sistema només et permeti reservar una activitat al dia, un cop estigués a l’Ekke Viding pots fer més d’una classe sempre i quan hi hagin places disponibles. Ho podràs comprovar anant directament a la sala on es fa la classe i passant la polsera pel lector. Et recordem que durant el curs l’horari d’activitats pot modificar-se per tal d’ajustar-se a les demandes del socis i socis.

Consulta el programa d’activitats dirigides i vine a gaudir!

HORARI ACTIVITATS 21-22

 

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me