Què em poso en aquestes festes? És l’eterna pregunta que any rere any, dones dels diferents continents es fan quan s’acosten aquestes dates tan assenyalades perquè totes volem estar divines i lluir la nostra millor imatge. Tranquil·les perquè la nostra experta en moda, us donarà unes pautes perquè lluïu amb estil i elegància en qualsevol dels esdeveniments als quals assistireu, però heu de tenir present el: com, quan i on serà la festa a la qual assistireu, per a estar concorde al Dress code i no oblideu que -menys és més-, per això si es tracta d’un sopar d’empresa, cal guardar una certa etiqueta perquè la teva actitud és primordial i has de cuidar al màxim tots els detalls i evitar els escots infinits, transparències exagerades o vestits excessivament curts. Aposta per peces clàssiques, <<Els Vestits de línies rectes i senzilles>> tipus: “Little Black Dress” o el clàssic vestit còctel curt són una de les millors opcions amb les quals desprendràs glamour i sofisticació, marcant la línia que separa l’elegància amb la vulgaritat d’ensenyar de més, combina-ho amb uns complements trendy i casual propi de les It girls –no massa atrevit ni extravagant– i seràs la sensació pel teu look sobri.

 

No obstant això, si prefereixes els pantalons, aposta pel tipus:Palazzo o en sastre” en color bordeus o negre és chic i garantia d’èxit, i mai passen de moda, a més d’això, allarguen visualment les cames i dissimulen els quilets de més, combina-ho amb un top “llenceria” o una brusa de seda en colors vius. El maquillatge ha de ser natural i ben treballat, ressaltant les teves faccions i un pentinat amb el qual et sentis afavorida i no disfressada. No obstant això, si es tracta del sopar o dinar de nadal, les influencers aposten per “l’elegància i la comoditat”, ja que no és un esdeveniment qualsevol i cal lluir-se, però sense arribar a ser un arbre de nadal. Tria bé i aposta pel sobri amb escassa presència de plomes i lluentors.

  

I si de nit de cap d’any es tractés, -gairebé tot està permès-, “Monos”, vestits llargs, curts, colors cridaners, lluentons, brillantors etc. Es tracta d’un dels clàssics i trencadors looks propis de la nit màgica de l’any amb el qual triomfaràs com la que més. I com a colofó final al teu outfit, uns complements atrevits i amb brillantors: Sabates de saló platejats o daurats, arrecades maxis i una bossa de mà Midi <<només l’imprescindible>> No ho dubti i atreveix-te amb ells i començaràs l’any nou per la porta gran com les millors its paraula de passarel·la.

 

Text: Dina Nsé.

902 11 05 22

info@ekke.es