Tot i que les vacances hivernals recentment acaben, el nostre objectiu no només és que cremeu les calories de més guanyades durant les vacances, sinó que també busquem opcions d’oci per als nostres socis i sòcies, raó d’això, Ekke us recomana una cita amb el Russian Classical Ballet, ja que ens visita properament per presentar-nos el seu últim espectacle conegut com el Trencanous, i es tracta d’un dels espectacles més atractius de la temporada. Aquesta cita tindrà lloc a la Llotja el dia 15 de gener a les 21 hores.

El guió d’aquesta trama està ambientat a l’Alemanya de l’1850 i el seu protagonista és “Clara”, filla del jutge Stahlbaum. Ella durant les festes nadalenques rep un regal molt especial de part del seu excèntric padrí Herr Drosselmeyer, es tracta d’un trencanous -soldat de fusta -. Quan finalitza la festa, Clara viu un fabulós somni amb aquest soldat de fusta, ja que tot indica que en realitat aquest soldat és real i que està a prop seu. La posada en escena de tots els personatges que formen aquest ballet ens atrapa des de l’inici de la trama, gràcies a la seva enorme professionalitat i les habilitats acrobàtiques de tots ells, raó d’això no s’ho poden perdre, ja que estem segurs que s’ho passaran d’allò més bé.

L’Autor de trencanous és: Piotr Tchaikovsky i la coreografia i posada en escena és de Marius Petipa amb l’eterna música de Tchaikovsky. Aquest trio de professionals, juntament amb els ballarins procedents de les diferents escoles de dansa clàssica de (Moscou, Sant Petersburg o Novosibirsk), formen una combinació perfecta pel que fa a l’escenificació, per això tenen guanyat el cor de el públic en totes les seves actuacions.

Text: Dina Nsé.

902 11 05 22

info@ekke.es