Estimat/a soci/a,

A l’Ekke Viding durant aquests mesos hem posat tots els mitjans necessaris per generar espais segurs i, gràcies a això i al vostre esforç a l’hora de respectar totes les mesures sanitàries de prevenció, hem aconseguit que pugueu realitzar la pràctica esportiva amb total confiança.

Des del divendres 26 de novembre, complint amb les ordres dictades per la conselleria de Salut de la Generalitat i amb l’objectiu de continuar protegint la salut de tots, serà necessària la presentació del Certificat de Vacunació / Passaport Covid per accedir a les nostres instal·lacions.

Us ho posarem molt fàcil. Durant aquests dies, mentre adaptem el nostre sistema, caldrà portar el Passaport Covid cada vegada que vingueu però, a partir del pròxim dimecres 1 de desembre, començarem a donar accés permanent a aquells que mostrin el Certificat de Vacunació / Passaport Covid previ pas per recepció, i així no haver de tornar a mostrar-ho mentre duri aquesta mesura.

Els nens fins a 12 anys estan exempts, per la qual cosa no és necessari que presentin cap documentació addicional per accedir.

Com sempre el nostre equip de recepció estarà a la teva disposició per qualsevol dubte que et pugui sorgir.

T’animem a continuar complint totes les mesures de prevenció perquè l’Ekke Viding, el teu centre esportiu, continuï sent un espai segur.

 

Ekke Viding.

902 11 05 22

info@ekke.es