Ruben Cabanillas

Ruben Cabanillas

PT Bodytec, PT Fitness

ruben@ekke.cat

Segons Xesco Espar a Jugar amb el cor (2010), per arribar a l’excel·lència, hem de marcar-nos objectius contínuament, formar-nos i seguir treballant dia a dia per tal d’assolir-los. És aquesta la raó que m’ha portat a Lleida, el meu desig d’esdevenir cada dia millor tant en l’àmbit professional com el personal. Actualment, estic estudiant el doble grau en Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport a la Universitat de Lleida i ho compagino amb el Jiu-Jitsu, l’esport que practico i en què estic considerat Esportista d’Alt Nivell pel Consejo Superior de Deportes (CSD).

Durant el meu recorregut a l’Ekke, he tingut l’oportunitat de seguir creixent i formar-me en diversos programes de Les Mills TM (Body Pump, Body Combat i CXWORX), Cycling, i també Electroestimulació Neuromuscular (Bodytec i Myox Training). Considero que el fet de treballar del què estic estudiant em permet dur a la pràctica els meus coneixements i fonamentar els entrenaments amb una base teòrica i sòlida per ser més eficient. M’agrada donar un tracte personalitzat a cada persona, aplicant les últimes tendències en el món del fitness i realitzant entrenaments funcionals que s’ajusten a les seves necessitats, tant sigui per millorar el rendiment esportiu com en la vida diària.

“Les claus de l’èxit són: la constància, el sacrifici, creure en allò que fas i, sobretot, assumir les victòries i les derrotes.”