Aigua i piscines

Aigua i piscines

A l’ekke tens una bona manera de gaudir de l’aigua en les millors piscines cobertes de Lleida.

  • Piscina gran de 20×25 metres: un gran espai per a la natació lliure i el bany, on també es fan classes de natació per a totes les edats
  • Piscina petita 12×16 metres: un lloc per a les activitats dirigides aquàtiques, la natació per a nadons i la terapèutica.
  • Piscina exterior “ekkestiu”: un espai amb jardi i piscina amb diferents profunditats i raig d’aigua a pressió per gaurdir durant els mesos de bon temps.

aigua

Sistema d’electròlisi salina i desinfecció Ultraviolada

Des del 2014 ekke va incorporà equips de desinfecció Ultraviolada a les piscines. A més de l’electròlisi salina que hi ha hagut des de l’obertura, s’hi ha afegit un nou sistema que augmenta encara més la qualitat de l’aigua. Per tant, l’Ekke es converteix en un centre pioner en la combinació d’aquests dos sistemes Blautec. Ekke disposa, d’una banda, d’electròlisi salina per a la creació de clor i, de l’altra, d’UV per a l’eliminació del clor combinat per complementar la desinfecció. L’especificitat d’aquest equip de Blautec és que està construït amb polietilè per evitar la corrosió de l’aigua salina.

Blautec és una empresa especialitzada en solucions tecnològiques per al manteniment de piscines d’ús col·lectiu, amb un concepte integral per als centre de benestar. La incorporació de les noves tecnologies, com la llum UV per al tractament de l’aigua de la piscina, aporta major control i seguretat a la instal·lació, els seus treballadors i usuaris, així com millora la rendibilitat del centre, sobretot en termes de salut, sostenibilitat i respecte amb el medi ambient.