Entrenaments personals

Entrenaments personals

entrenaments-personals-5ok

A l’ekke disposem dels millors entrenadors personals amb una formació específica i experiència perquè sempre que vulguis comptis amb l’assessorament d’un entrenador qualificat que et motivarà o t’ajudarà a aconseguir els teus objectius d’una forma ràpida i efectiva.

Què és l’entrenador personal (PT, Personal Trainer)?

És un servei que disposes a l’ekke per ajudar-te a aconseguir els teus objectius específics (baixar pes, enfortir esquena, preparar-te per l’esqui o el golf, millorar la teva condició física general… etc) d’una forma individualitzada mitjançant un professional qualificat, on l’entrenador personal s’adaptarà a les teves necessitats.

Tipus de sessions:

 • Sessions individuals
 • Sessions de Duo
 • Sessions de Trio
 • Sessions grupals de 4-5 persones

Tipus d’abonaments:

 • de 30 minuts (sessions expres)
 • de 50 minuts (session estandar)
 • de 75 minuts (sessions especials)
 • abonaments de 5 sessions
 • abonaments de 10 sessions

Tipus d’entrenaments personals:

 Entrenaments personals de Exprés (30 min)

 • Entrenaments d’alta intensitat intervàlica (Mètodes com el Tabata, Gibela, Freelectics…)
 • Power Plate: millorar la salut de l’esquena i enforteix l’abdominal, augmenta la flexibilitat muscular, millora de la circulació sanguínea mitjançant els principis d’Acceleration Training (TM) per a estimular la resposta natural del cos a la vibració.
 • Hipopressius: mètode nou per reduir el perímetre abdominal aportant millores estètiques, posturals i funcionals també ajuda a prevenir problemes d’incontinència urinaria i de possibles hernies.

Recuperador físic

Pensat específicament per la rehabilitació de lesions

Embaràs i post-part

Practicar exercici físic t’ajudarà a trobar-te millor i a viure una gestació amb energia. Et preparem pel moment del part i també per una recuperació més ràpida.

TRX o Purmotion

Entrenaments en suspensió del teu propi cos, mitjançant diversos exercicis funcionals.

Streching

entrenament específic d’estiraments, per millorar la flexibilitat i alliberar l’estrès del cos adquirint una postura saludable.

Entrenaments personals a l’aire lliure

Fer entrenaments fora del gimnàs a l’aire lliure, dirigit a aquelles persones que no volen estan tancades en sales. És una combinació d’exercicis aeròbics amb exercicis de tonificació utilitzant com a material el mobiliari urbà.

Entrenaments a domicili

En aquest cas els tècnics és desplacen a casa del soci o client per portar a terme l’entrenament. Hi ha la possibilitat de portar material per executar els exercicis per part de l’entrenador o bé utilitzar el material que pugui tenir el soci.

Entrenaments a distància on-line

Són plannings d’entrenaments per poder fer un seguiment específic sense que la persona s’hagi de desplaçar del lloc on viu. S’enviaran per internet els entrenaments i una vegada al mes és quedaria amb la persona per veure’s amb l’entrenador.

Entrenaments amb Kinesis

És un sistema d’entrenament amb cables i politges que possibilita l’amplitud de moviment i el treball de tots els grups musculars graduant la intensitat de la resistència adaptant l’esforç tant a esportistes experimentats com a principiants.

Entrenaments de Pilates

És un sistema d’entrenament físic i mental basant-se en coneixements de diferents especialitats com la gimnàstica, la traumatologia, i el ioga, unint el dinamisme i la força muscular amb el control mental, la respiració i la relaxació. El mètode es centra en el desenvolupament dels músculs interns per mantenir l’equilibri corporal i donar estabilitat i firmesa a la columna vertebral.

 • Amb aparells: Reformer, cadillac, cadira i barril

entrenaments-personals-2

 • Amb aparells petits:

entrenaments-personals-3

Entrenaments de força

L’entrenador personal et desenvoluparà un programa d’exercicis a la teva mida per aconseguir l’objectiu que t’has proposat.

 • Amb màquines: utilitzant tot l’equipament de sala de fitness d’última generació garantitzant una execució segura durant tot l’entrenament.
 • De pes lliure: fent un treball més funcional

Entrenaments de Bodytec

Un sistema molt innovador basat amb la electroestimulació amb grans resultats en poc temps.

Entrenament aquàtic

Si vols aprendre a nedar o millorar la teva condició física dins l’aigua tens moltes possibilitats d’entrenaments.

plato_galeria-ekke-ekke-34920_ppc