Sentropia

Sentropia

L’spa de l’ekke

Sentropia* és un dels pilars fonamentals de l’univers wellness de l’ekke. En aquest espai posem al teu abast el circuit termal perquè el teu cos rebi tots els beneficis de l’aigua i les seves diferents aplicacions que, juntament amb la zona de massatges i tractaments, et faran sentir en un paradís de sensacions úniques. Combinar l’activitat física amb el circuit termal et faran sentir encara millor, ja que les magnífiques propietats del balneari urbà de l’ekke et relaxaran i et permetran gaudir dels plaers i les virtuts terapèutiques de l’aigua dins d’aquest espai d’harmonia enmig de la ciutat. Netejar, relaxar i tonificar l’organisme són el resultat d’una hora i mitja de contacte directe amb l’aigua i totes les seves aplicacions, perquè visquis una experiència única, d’autèntic plaer. Deixa que el teu ekke “el jo interior” percebi totes les sensacions!
*Sentropia significa “espai de sensacions”

Circuit Termal

Consta de 9 elements: piscina activa, piscina de tonificació, piscina relaxació, terma romana, bany turc, pediluvi, dutxes biotèrmiques, dutxes d’olis essencials i relaxarium. El contrast d’aigua calenta amb freda et produeix un efecte de termoregulació que et revitalitza. Els raigs d’aigua a pressió mitjançant els jets d’hidromassatge et relaxen la musculatura i et descongestionen la tensió acumulada a l’espatlla, zona lumbar, glutis i peus. A la terma romana la sudoració passiva t’elimina toxines, i el bany turc et neteja les vies respiratòries i t’hidrata la pell. Al pediluvi, caminar sobre les pedres t’activa les zones reflexes dels peus, la dutxa biotèrmica t’estimula la circulació i la dutxa d’olis essencials et deixa la pell hidratada i suau. Estirat al relaxarium, deixes fluir la ment i gaudeixes de l’absolut benestar obtingut al llarg del circuit d’aigües, mentre et serveixen una infusió.

Indicacions importants

  • És obligatori seguir l’ordre marcat del circuit i restar el temps indicat en cadascuna d’elles. No complir aquesta indicació pot comportar greus problemes de salut.
  • És obligatori dutxar-se abans d’entrar per primera vegada a les piscines.
  • En cas de malalties cardiovasculars o problemes circulatoris greus cal consultar amb el nostre personal.
  • La durada total de permanència en aquest espai per sessió és d’un màxim de 1h. 30min.
  • El silenci, el respecte als demés i la tranquil·litat són indispensables per poder gaudir plenament de les propietats d’aquest espai.

Gràcies per fer cas a aquestes indicacions tan importants.

Horari

De dilluns a divendres
de 9:30h a 21:30h

Dissabtes, diumenges i festius
de 10h a 14h i de 17h a 21h.

L’últim accés es permetrà 30 minuts abans de l’hora de tancament, de manera que el circuït no es podrà portar a terme en la seva totalitat.