Cursos d'aigua per a nadons

Cursos d'aigua per a nadons

Una experiència molt beneficiosa per a la família!

La piscina petita de l’ekke es transforma en un espai familiar ple de diversió, amor i relaxació

L’activitat et permet gaudir del teu fill sense interferències externes ni distraccions (telèfon, tasques domèstiques, la televisió, etc.) Es potencia la comunicació pares-fills perquè són els adults els qui acompanyen als seus fills durant aquests procés d’aprenentatge Compartir tasques i situacions agradables enforteix la relació entre tots els membres de la família

El nen gaudirà d’experiències motrius que afavoriran un bon desenvolupament psicomotriu

L’activitat aquàtica permet al nen conèixer i dominar el seu cos. A l’aigua els nens petits ja poden treballar en diferent posicions i postures que els proporcionen infinitat d’estímuls motrius. El nen descobreix el món a través de les diferent experiències sensorials i motrius. L’objectiu de l’activitat és desenvolupar les diferents habilitats motrius a l’aigua. El nostres nens quan vénen a la piscina es desplacen en diferents posicions, salten, s’equilibren, llancen i agafen.

La nostra metodologia busca la felicitat del nadó

Cal respectar el procés maduratiu de cada nen i las capacitats innates. Tots els nens van adquirint els aprenentatges a un ritme diferent i el que volem fer és acompanyar-los en aquest camí. El nen té l’oportunitat d’afrontar i resoldre noves situacions i són els pares els encarregats d’ajudar-los a assolir aquest petits reptes que els faran augmentar la seva autoestima. És molt important el reforçament positiu i les felicitacions, sobretot quan han realitzat una activitat que no els agrada gaire. Volem que els nens i els pares gaudeixin de l’activitat i que s’emocionin amb els progressos del seus fills.

La gran qualitat de l’aigua de la piscina

La cloració salina general de les piscines de l’ekke, l’aigua de la piscina petita està sotmesa a un procés de filtració amb raigs UV:

  • Elimina les cloramines, que són les causants de la mala olor, irritacions de pell, micoses i vies respiratòries
  • Evita l’ús de productes químics per a la desinfecció de l’aigua.
  • Respecta i té cura del medi ambient

Els cursos estan indicats per a nens i nenes de 6 mesos a 3 anys. La durada de les classes és de 45 minuts amb els següents grups i horaris:

  • 6-12 mesos: L’objectiu és el desenvolupar motriu i cognitivament al nen, i iniciar el treball psicomotriu.
  • 12-20 mesos: L’objectiu és millorar el desenvolupament del nen a tots els nivells tant físics com psicològics.
  • 20-36 mesos: L’objectiu és buscar la màxima autonomia del nen per preparar-lo a la introducció als cursos de natació infantils.

* Els cursos de nadons són exclusius per a socis i sòcies de l’ekke amb la quota activa (no quota de manteniment)

________________________________________________________________________________