L'essència

L'essència

Ekke significa “un mateix” en afrikaans. Només el seu nom ja indica la nostra manera d’entendre l’activitat física, l’ekke és un espai per dedicar-te a tu mateix i sentir-te bé. Som conscients que vetllar per la salut i el benestar és cada dia més important en un món frenètic com el nostre, on les estones de pau i tranquil·litat per retrobar-nos amb nosaltres mateixos són un bé escàs. Per això, l’ekke és al teu costat, al centre de Lleida.

L’any 1994 Pep Castarlenas, professor d’INEFC, obre les portes del Gimnàs Lleida, un espai de fitness pioner a Lleida que a poc a poc va anar creixent fins assolir els prop de 2.000 usuaris. Fruit d’aquest creixement a finals del 2004 s’inicia l’obra de l’ekke amb constructora ARNÓ, que s’uneix amb Gimnàs Lleida per fer realitat un nou complex que es finalitzaria el 30 de juny del 2007. Aquest dia s’estrena l’ekke, un nou concepte de centre de fitness i wellness amb una àmplia varietat de serveis i programes d’exercici físic per donar cabuda a més de 8.000 socis.

L’11 de febrer del 2020, Ekke entra a formar part del grup Viding, capdavanter del sector del fitness amb cinc centres d’última generació i l’equipament més innovador, on es treballa per oferir, des de l’excel·lència i l’avantguarda, una proposta de qualitat constant cap al client.

L’Ekke segueix amb el mateix funcionament de sempre en tots els àmbits i tot l’equip actual es manté al capdavant, ara treballant amb l’empenta que dóna el fet de pertànyer ja al grup Viding, amb qui podrem seguir creixent i evolucionant dins del sector del fitness pel qual sentim una gran passió. Compartim els mateixos valors, enfocats a què visquis la millor experiència, des d’un ampli programa d’activitats, l’equip humà i una moderna infraestructura, fins a un servei personalitzat i el tracte més proper.

Perquè no n’hi ha prou amb estar en forma, cal sentir-se bé amb un mateix!

essencia1