Assessorament aquàtic

Assessorament aquàtic

Per què et recomanem aquest servei?

Perquè t’ajudarem a crear una sessió adaptada a les teves necessitats i, el més important, que sigui una activitat eficaç, variada, divertida i segura.

Què has de fer?

Demana cita amb l’assessor aquàtic a recepció.

Qui t’assessorarà?

Els nostres assessors aquàtics són la Vanessa Piulats, el Peter Petrovic, la Lorena Piulats i la Miriam Cuesta. Demana’ls ajuda perquè t’orientin i t’aconsellin sobre quin tipus d’exercicis més et convenen segons les teves possibilitats.

Quins programes tens?

  • Posar-se en forma: Aquest és el teu programa si el que t’interessa és millorar la teva condició física combinant la natació amb diferents exercicis de força i resistència a l’aigua.
    Milloraràs: la resistència, la força-resistència, la mobilitat articular, la capacitat respiratòria i el to muscular.
  • Esquena sana: Si tens problemes d’esquena, aquest és el teu programa ja que té per objectiu prevenir, tractar i recuperar les diferents patologies o dolences de l’esquena. Els beneficis són: reforçament muscular de la zona abdominal i de l’esquena, disminució de l’estrès articular, millora del control postural, relaxació muscular i disminució de la tensió muscular.
  • Entrenament de la natació: Si el que necessites és millorar el teu rendiment, preparar-te per a proves o t’interessa iniciar-te en el món de la competició et podem preparar sessions d’entrenament de 1.000m, 2.000m, 3.000m…per poder aconseguir: millorar la velocitat de desplaçament, augmentar la resistència a la fatiga, conèixer diferents mètodes d’entrenament i superar-te personalment.

Si vols que el teu treball a la piscina sigui segur, efectiu, variat i divertit no dubtis a demanar el teu Programa d’Assessorament Aquàtic.