________________ Els tècnics ekke pàdel _________________

Gerard Boquet / Helena Boquet / Kike Lacasa / Josemi Juan

______________ Com pots gaudir del pàdel? _______________

CLASSE PARTIT

“M’ha agafat a mitja pista!” “No estava ben col.locat!” “De qui és aquesta bola, teva o meva?” “No havia d’apretar aquesta pilota?”

Quan juguem un partit de pàdel hi ha molts factors que intervenen en el teu rendiment… tècnics, tàctics, estratègics, físics, psicològics…

Ho sabem! I per això et proposem les “CLASSE PARTIT“!

Feu un grup de tres. Jugarem amb un professor/a que ens parlarà de tots aquests aspectes a mesura que, de forma dinàmica, van apareixent en situacions contextualitzades de joc real.

Una fantàstica oportunitat d’aprendre i passar-ho molt bé!

Reserva ja dia i hora a padel@ekke.es o per whatsapp al 670604288

CLASSES PARTICULARS

Entrenaments personalitzats per a millorar el teu joc en els aspectes tècnic – tàctics, en la presa de decisions i a nivell coordinatiu, a més a més, t’aconsellarem perquè puguis practicar aquest esport de la manera més saludable possible.

Totes les classes estan basades en nous sistemes d’aprenentatge encarats al jugador, utilitzant les darreres tecnologies per tal que el procés sigui totalment exitós i compleixi amb les expectatives projectades tant pel jugador com pel professor.

Classes amb Kike Lacasa, Gerard Boquet, Josemi Juan i Helena Boquet

Fins a les 18h Fins a les 18h Altres horaris Altres horaris
1h 10h 1h 10h
1 persona 23€/persona 203€/persona 23€/persona 203€/persona
2 persones 14€/persona 122€/persona 16€/persona 148€/persona
3 persones 9€/persona 81€/persona 11€/persona  97€/persona
4 persones 6€/persona 57€/persona 8€/persona 73€/persona

LLIGA SOCIAL GARATGE DALMAU

Juga i Gaudeix !!!

No et quedis a casa i vine a jugar per fer salut. D’octubre a maig pot gaudir d’una lliga de 3 fases. Al llarg d’aquestes 3 fases lluitaràs amb la teva parella per intentar pujar o mantenir la categoria. Els partits i els horaris te’ls marqués quant vols amb els teus rivals. No dubtis en practicar el pàdel i millorar la teva salut amb la LLIGA SOCIAL de l’EKKE.

  • Modalitats: Masculí, Femení i Mixte

Més informació a padel@ekke.es

 

LLIGA CATALANA

Competeix amb els colors de l’EKKE !!!

Defensa els colors del nostre club davant els altres clubs de Lleida. Jornades setmanals on 3 parelles de l’equip buscaran el millor resultat per aconseguir la desitjada primera plaça de la categoria. Tenim equips masculins i femenins per diferents nivells. Només cal ser soci/sòcia de l’EKKE i federar-te amb nosaltres.

POSA’T LA SAMARRETA !!

Més informació – ekke@padel.es

 

INSCRIPCIONS

Consulta la web de la Federació Catalana de Pàdel AQUÍ

PADEL & FRUIT

El Pàdel & Fruit és un activitat lúdica i social que es realitza tots els dimecres al matí de 10:30h a 12h i els divendres a la tarda de 16:00 a 17:30h.

Pots venir sol o acompanyat, vine a jugar, aprendre, conèixer gent i divertir-te jugant partits amb diferents persones (dividits per nivells).

Aquesta activitat social està dirigida i coordinada per un monitor del nostre equip de professionals que durant els partits et donarà consells per millorar el teu joc.

Després del pàdel podreu gaudir d’una peça de fruita.

Preu: GRATUÏT!!

HEM FINALITZAT LA TEMPORADA! EN RETROBEM AL SETEMBRE.

Segueix-nos!

fb