______________ Com pots gaudir del pàdel? _______________

CLASSE PARTIT

“M’ha agafat a mitja pista!” “No estava ben col.locat!” “De qui és aquesta bola, teva o meva?” “No havia d’apretar aquesta pilota?”
Quan juguem un partit de pàdel hi ha molts factors que intervenen en el teu rendiment… tècnics, tàctics, estratègics, físics, psicològics…
Ho sabem! I per això et proposem les CLASSE PARTIT!
Feu un grup de tres. Jugarem amb un professor/a que ens parlarà de tots aquests aspectes a mesura que, de forma dinàmica, van apareixent en situacions contextualitzades de joc real.
Una fantàstica oportunitat d’aprendre i passar-ho molt bé!
Preu: 10€/persona
Reserva ja dia i hora a padel@ekke.es o per whatsapp al 670 604 288

CLASSES PARTICULARS

Entrenaments personalitzats per a millorar el teu joc en els aspectes tècnic – tàctics, en la presa de decisions i a nivell coordinatiu, a més a més, t’aconsellarem perquè puguis practicar aquest esport de la manera més saludable possible.
Totes les classes estan basades en nous sistemes d’aprenentatge encarats al jugador, utilitzant les darreres tecnologies per tal que el procés sigui totalment exitós i compleixi amb les expectatives projectades tant pel jugador com pel professor.
Escull el dia i l’hora de la classe amb el vostre tècnic i ajusta-la a la teva agenda.
Més informació – padel@ekke.es + 670604288 (Jose Muñoz)
Classes amb Jose Muñoz  i Josemi Juan.
1h Bono 10h
1 persona 31€/persona 275€/persona
2 persones 20€/persona 175€/persona

ESCOLA DE PÀDEL D'ADULTS

Escola de pàdel destinada a aprendre o millor els coneixements del pàdel. Les classes seran grupals, per nivells, amb un màxim de 4 alumnes un dia a la setmana.
T’ajudarem a desenvolupar i perfeccionar habilitats tècniques, tàctiques i estratègies de joc, així com amb aspectes condicionals i coordinatius.
L’escola es divideix en 3 TRIMESTRES de 10 sessions cada una:
– 1er TRIMESTRE del 4 d’octubre al 16 desembre
– 2on TRIMESTRE de gener a març
– 3er TRIMESTRE de març a juny
*Sessions no recuperables per falta d’assistència. Excepte per causes de força major que es recuperaran les sessions no realitzades.
La inscripció a l’escola és realitza de forma individual i la coordinació de la secció tancarà el grups tenint en compte tots els condicionants.
Preu: 100€ el Trimestre.
Exclusiu per a socis /sòcies
Més informació a padel@ekke.es – 670 604 288 (Jose Muñoz)

LLIGA SOCIAL GARATGE DALMAU

Juga i Gaudeix !!!

No et quedis a casa i vine a jugar per fer salut. D’octubre a maig pot gaudir d’una lliga de 3 fases. Al llarg d’aquestes 3 fases lluitaràs amb la teva parella per intentar pujar o mantenir la categoria. Els partits i els horaris te’ls marqués quant vols amb els teus rivals. No dubtis en practicar el pàdel i millorar la teva salut amb la LLIGA SOCIAL de l’EKKE.

  • Modalitats: Masculí, Femení i Mixte

Més informació a padel@ekke.es

 

 

LLIGA CATALANA

Competeix amb els colors de l’EKKE !!!

Defensa els colors del nostre club davant els altres clubs de Lleida. Jornades setmanals on 3 parelles de l’equip buscaran el millor resultat per aconseguir la desitjada primera plaça de la categoria. Tenim equips masculins i femenins per diferents nivells. Només cal ser soci/sòcia de l’EKKE i federar-te amb nosaltres.

POSA’T LA SAMARRETA !!

Més informació – padel@ekke.es

 

INSCRIPCIONS

Consulta la web de la Federació Catalana de Pàdel AQUÍ

PÀDEL & FRUIT

El Pàdel & Fruit és un activitat lúdica i social que es realitza tots els dimecres al matí de 10:30h a 12h i els divendres a la tarda de 16:00 a 17:30h.

Pots venir sol o acompanyat, vine a jugar, aprendre, conèixer gent i divertir-te jugant partits amb diferents persones (dividits per nivells).

Aquesta activitat social està dirigida i coordinada per un monitor del nostre equip de professionals que durant els partits et donarà consells per millorar el teu joc.

Després del pàdel podreu gaudir d’una peça de fruita.

Preu: GRATUÏT!!

INSCRIPCIONS A TRAVÉS DEL SISITEMA DE RESERVES D’ACTIVITATS

FIT-PÀDEL

Sessions de 50 minuts on es treballen aspectes físics: força específica, coordinació, desplaçaments i resistència per millorar dins de la pista.

Horari:

  • Dimarts: 19h
  • Dimecres: 18h

Lloc: pista 6

12 places

Gratuït!

INSCRIPCIONS A TRAVÉS DEL SISTEMA DE RESERVES D’ACTIVITATS

Segueix-nos!

fb