Cycling

Cycling

Sessions en que es realitza un entrenament cardiovascular pedalant a sobre d’una bicicleta estàtica al ritme de la música. Hi ha diferents tipus de sessions on es realitzar un entrenament en concret (crema greix, HIIT, umbral, fartlek, muntanya…)

Amb el cycling milloraràs el sistema cardio-respiratori i enfortiràs el tren inferior sense risc de lesió. A demés permet ajustar la resistència del pedaleig a les possibilitats de cadascú i controlar la intensitat amb l’ús del pulsòmetre i els wats.

La sala de cycling disposa d’una pantalla de grans dimensions on es projecten imatges. La música i les imatges es fusionen i s’adapten a l’entrenament que dirigeix el tècnic, fent que la sessió de cycling es converteixi en una autèntica experiència i que la motivació sigui màxima.

Cada mes hi ha una planificació de les sessions de cycling.

Com puc saber la intensitat en la que estic treballant durant una sessió de cycling?

A les sessions de cycling controlem la intensistat de l’exercici a partir dels wats. Coneixen el nostre umbral de potència podem realitzar un entrenament per zones de percentatge de wats. Més qualitat i eficàcia a les teves sessions de cycling! Ara ja pots saber en quina zona entrenes!

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me