Hola famílies!

Ja tenim aquí les estades d’estiu de l’ekke. Acaba el curs escolar i la calor comença a notar-se, és moment que els vostres fills i filles gaudeixin de l’estiu i d’un descans merescut. Des de l’ekke intentarem que a les estades s’ho passin el millor possible, aprenguin i continuïn creixent i formant-se dins del marc de la salut i l’activitat física. BENVINGUTS

En aquest correu hi trobareu un seguit d’informacions que segur que són del vostre interès. Llegiu cada apartat amb atenció i consulteu-nos qualsevol dubte.

 

GRUPS

Els grups, igual que anys anteriors, seran pels següents grups d’edats:

 • Grup A: de 3 i 4 anys
 • Grup B: de 5 i 6 anys
 • Grup C: de 7 a 9 anys
 • Grup D: de 10 a 14 anys

Aquesta distribució ens permet planificar i dissenyar les diferents activitats el més adaptades possibles a les edats dels nens i nenes. En alguns casos pot ser que per l’evolució del nen o nena es pugui canviar de grup.

 

HORARI

Us recordem l’horari habitual de les activitats de les estades:

El dijous serà el dia que normalment realitzarem la sortida fora de l’ekke. Durant tot l’estiu podrem gaudir d’excursions dins i fora de Lleida. Cada setmana s’informarà de la sortida que es realitzarà.

 

MATERIAL PER A VENIR A LES ESTADES

 • Esmorzar
 • Aigua
 • Roba de recanvi (infants de 3-5 anys)
 • Banyador, xancletes, gorra de bany i ulleres d’aigua (les tovalloles de bany les facilitem el propi gimnàs)
 • Bossa per desar la roba molla
 • Crema solar
 • Gorra
 • Roba i sabatilles esportives

*Cal que la roba i el calçat estiguin marcats amb el nom i cognoms

 

FOTOGRAFIES DE LES ESTADES

Després de cada torn penjarem en aquest espai de la web  algunes fotos perquè vosaltres i els vostres fills i filles pugueu tenir un bonic record del pas per les estades de l’ekke. Les fotos estaran penjades exclusivament en aquest espai. Vetllarem per respectar la decisió de cessió o no de la imatge que es va fer en el moment de la inscripció.

 

EL NOSTRE SERVEI DE MENJADOR

El menú del menjador dels estades és casolà, variat i equilibrat per aportar tota l’energia necessària. Cada setmana trobareu el menú penjat al panell d’entrada a les estades, igualment es comunicarà via e-mail la setmana anterior.

Al menjador sempre hi haurà uns monitors que s’ocupin dels infants i joves.

Els nens i nenes o joves que tinguin alguna a al·lèrgia o intolerància alimentària o segueixin un menú especial per temes culturals, ètics o religiosos s’haurà de comunicar a la inscripció. La coordinació de les estades vetllarà per adaptar el seu menú. No és tindrà en compte els casos dels aliments que no agradin. Demanem que els nens i nens tastin el menjar que fan els cuiners i cuineres de l’ekke. En cas que a algú no li agradi el menjar es podrà parlar amb el monitor/a, però sempre ho farem tastar.

El servei de menjador és per a tota la setmana, no es descomptarà res per la no assistència d’algun dia al menjador. Qualsevol modificació del servei del menjador cal comunicar-lo com a mínim tres dies abans del començament del torn.

 

ALGUNES QÜESTIONS IMPORTANTS

Puntualitat. La puntualitat és molt important per al bon funcionament de les estades, us preguem la major puntualitat possible, sobretot el dia de les sortides, ja que aquest dia els autocars tenen un horari estricte i no es podrà esperar a cap nen o nena que es retardi.

Anul·lació i noves inscripcions. Tant per anul·lar un torn com per a inscriure’s a un torn, en el cas que hi hagin places lliures, s’ha de fer almenys amb tres dies d’antelació d’iniciar el torn a la recepció de l’ekke.

En cas d’accident important d’algun nen o nena, el protocol a seguir serà el d’urgència, avisant al responsable del nen o nena al més aviat possible i traslladant pels nostres propis mitjans o pel personal sanitari corresponent (en funció de la gravetat de l’incident) al centre d’urgències més pròxim, en aquest cas l’Hospital Arnau de Vilanova. Per a casos menys greus, el protocol serà el de posar-nos en contacte amb el responsable corresponent.