Amplies saludables per portar a la feina: Sabor i nutrició en cada mossegada.

By 14 February, 2024Blog, Esports, Noticies

En la vorágine diaria, encontrar opciones de almuerzo que sean tanto saludables como deliciosas puede resultar un desafío. Las ensaladas son una elección perfecta, ya que son versátiles, fáciles de preparar y se pueden llevar cómodamente al trabajo.

Aquí et presentem tres receptes d’amplies que no només satisfaran el teu paladar, sinó que també et proporcionaran l’energia i els nutrients necessaris per encarar la jornada laboral.

AMBLA DE QUINUA I VERDURES ROSTIDES

Ingredients:

1 tassa de quinoa cuita

1 tassa de bròquil en petits brots

1 pebrot vermell, tallat en tires

1 pastanaga ratllada

1 carbassó, tallat en rodanxes

1 cullerada d’oli d’oliva

Sal i pebre al gust

Suc de llimona per amanir

Preparació:

Priscalenta el forn a 200°C.

Barreja les verdures amb oli d’oliva, sal i pebre.

Rostiu les verdures en una safata per al forn durant 20-25 minuts o fins que estiguin tendres.

En un bol, combina la quinoa cuita amb les verdures rostides.

Amaneix amb suc de llimona i ajusta la saó segons la teva preferència.

 

AMBLA DE POLLASTRE A LA GRAELLA AMB ALVOCAT

Ingredients:

Pit de pollastre a la graella, tallat en tires

Barreja de fulles de lletuga fresques

1 alvocat, tallat en daus

1 tassa de tomaquets cherry, tallats per la meitat

1/4 tassa d’ametlles laminades

Amaniment de iogurt i herbes

Preparació:

Posa les fulles de lletuga en un recipient.

Afegeix les tires de pollastre a la graella, l’alvocat, els tomaquets cherry i les ametlles laminades.

Ruixa amb l’amaniment de iogurt i herbes.

Barreja suavement just abans de menjar per mantenir la frescor.

 

AMBLA DE CECS I VERDURES FRESCAS

Ingredients:

1 llauna de cigrons, rentats i escorreguts

1 cogombre, tallat a daus

1 pebrot groc, picat

1 tassa d’espinacs fresques

1/2 tassa de formatge feta esmicolat

Olives negres al gust

Oli d’oliva i vinagre balsàmic per amanir

Instruccions:

En un bol, combina els cigrons, cogombre, pebrot, espinacs, formatge feta i olives.

Amaneix amb oli d’oliva i vinagre balsàmic.

Barreja bé i deixa reposar perquè els sabors es barregin.

Aquestes receptes no només són delicioses sinó també plenes de nutrients essencials. Prepara-les amb antelació i gaudeix de menjars saludables i satisfactoris mentre enfrontes les teves responsabilitats laborals. El teu cos i el teu paladar t’ho agrairan!

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke