Arriba el bon temps i s’acosta l’estiu. Comencem a destapar-nos, a portar menys roba i sorgeixen plans per anar a la platja o a la piscina. En aquest precís moment pensem que el nostre cos no està a punt i necessitem perdre pes ràpidament i iniciar la famosa operació bikini.

A vegades durant l’operació bikini es cometen errors que poden posar en risc la nostra salut i que es converteixi en un fracàs a curt o a llarg termini. A continuació et donarem 5 consells per aconseguir el cos desitjat per a l’estiu i fer-ho de manera saludable.

 

Canvia el xip. Tractar de perdre molt de pes en poc temps no és una bona idea ja que la majoria de vegades es basa en opcions dràstiques que es tradueixen més en pèrdua d’aigua corporal que de greix. Per això, si ens volem aprimar de cara a l’estiu, hem d’oblidar-nos de dietes i pensar en un canvi d’estil de vida que ens permeti tenir un pes saludable tot l’any.

Marca’t objectius reals i tingues paciència. Abans de començar l’operació bikini, marca’t objectius que puguis complir. Els terminis realistes solen ajudar de cara a baixar pes. Els experts aconsellen no perdre més d’un quilo per setmana per realitzar un aprimament de manera saludable.

Beu molta aigua. Amb la calor el nostre cos necessita hidratar-se i hem de beure més. Evita els refrescos ensucrats i beu sobretot aigua i infusions. Porta’t una ampolla d’aigua amb tu i assegura’t que en acabar el dia l’ampolla estigui buida.

Menja natural. Una alimentació basada en productes d’origen vegetal com a verdures, fruites, cereals, llegums i fruits secs sempre serà l’opció més saludable. T’aconsellem també els aliments integrals ja que plenen més i són rics en fibra.

Fes exercici. L’exercici físic és el millor aliat. L’activitat física és fonamental en una vida saludable i també si vols perdre pes. Realitzar exercici aeròbic d’intensitat mitjana-baixa durant mínim 30 minuts contribueix a cremar greix. Córrer, saltar a la corda, fer una classe de Cicle, Zumba, Step, Aeròbic… o pujar-se a una el·líptica són alguns exemples.

 

Ara ja ho saps, posa’t en marxa i prepara’t per a l’estiu!

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke