Beneficis de fer esport en família

By 17 May, 2022Blog, Em diverteixo, En familia

Us proposem fer esport en familia mentre teniu cura de la vostra salut i us divertiu d’allò més. Tots seguit us expliquem els beneficis més importants de fer esport en família.

Per què s’ha de fer esport en família?

Fer activitat física en família té molts beneficis socials, físics i psicològics:

Desenvolupa hàbits saludables

Si comences a familiaritzar els teus fills amb l’esport, els crearàs una rutina, faràs que els agradi molt practicar-lo i seran ells mateixos els qui el dia de demà el segueixin fent.

Portar una vida saludable des que s’és molt petit fa que els nens creïn bons hàbits per cuidar la seva salut. Recorda que tan important és fer esport com portar una dieta equilibrada. La infància és el moment ideal per inculcar als fills aquests hàbits que en un futur els ajudaran a gaudir d’una bona salut.

Fer activitat física els ajudarà pel que fa al funcionament del sistema circulatori, respiratori i ossi, i, a més, milloraran la qualitat del son.

Enforteix i crea relacions familiars estretes

A més de ser un pla d’oci divertit, passar temps en família fent activitats físiques contribueix a fer més estret el vincle familiar i a enfortir-lo.

També farà que us entengueu i us conegueu molt millor, perquè amb l’esport es treballa la comunicació i la feina en equip i us coneixereu en un àmbit completament diferent al que hi pugui haver a la llar familiar.

Connecta com a equip

Un altre aspecte molt important és la comunicació, atès que fer esport en equip la fomentarà i estimularà la connexió entre tots. Sentireu que només mirant-vos us entendreu a la perfecció i estareu més units que mai!

A més, fer esport en equip ajuda a treballar la companyonia, un dels valors més importants que han de conèixer des de petits.

Aclareix la ment

Desconnectaran de les seves tasques diàries i aprendran a utilitzar la imaginació, un aspecte fonamental en els nens. Realitzar aquest tipus d’activitats en família els despertarà la capacitat creativa i les ganes de somiar.

Fomenta l’esforç i el sacrifici per assolir fites

També a l’hora de crear expectatives per part dels pares cap als fills quant als èxits que puguin assolir. Aprendran que amb esforç i sacrifici poden aconseguir determinades fites, com ara objectius, medalles, recompenses…, i això els motivarà més a fer activitat física i els potenciarà els valors de superació i constància mentre s’esforcen i s’ho passen d’allò més bé.

En definitiva, aquests són tots els beneficis que comporta fer esport en família. Escolliu l’activitat que més us agradi i… gaudiu-la!

Recordeu que a Viding Ekke oferim diferents activitats per a totes les edats i gustos amb les quals gaudireu fent esport. I a la nostra agenda tenim activitats especials que fem cada mes.

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke