En els darrers anys, les activitats HIIT o d’alta intensitat estan sent un èxit pels seus múltiples beneficis. Per això hem creat Bootcamp The Hub, la nova classe d’alta intensitat que promet ser una experiència única.

Bootcamp The Hub és una activitat d’alta intensitat que combina una experiència gamificada i grupal, mitjançant estacions de força i resistència, i adaptada al nivell de condició física de cada participant.

Mitjançant els nostres pulsòmetres de braç utilitzem la freqüència cardíaca per gamificar i individualitzar l’entrenament. Aquest és un punt d’inflexió, ja que gràcies al mesurament de la freqüència cardíaca i a la tecnologia Teambeats som capaços d’individualitzar l’esforç al màxim, adaptar l’entrenament i obtenir resultats d’una manera eficaç i divertida. Amb els teus companys hauràs de mantenir el teu esforç i oscil·lar entre les diferents zones de treball per aconseguir els objectius d’entrenament.

A través de reptes i jocs generem un gran ambient i una comunitat al més pur estil Bootcamp, fent que la Tribu Bootcampera t’acompanyi a cada entrenament. Les classes estan pensades perquè aprenguis, juguis i entrenis, amb metodologies variades i un ambient que promet ser una experiència brutal.

The Hub: El lloc o espai

The HUB és la zona o espai on es durà a terme l’activitat. És una sala preparada per submergir-te en aquesta experiència, on la decoració, llums i música estan pensats per portar el teu entrenament a un altre nivell.

Un autèntic “laboratori” d’alta intensitat!

Aquesta sala compta amb un equipament de material que combina el treball de resistència a través de Treadmills i Airbikes, amb un treball de força mitjançant el Banc Funcional i els Sacs d’Aigua o TRX, aconseguint una varietat d’estímuls i un entrenament súper complet.

Més endavant, us expliquem en què consisteixen aquests equipaments.

A més, en aquest espai apostem per un alt control de l’entrenament i la digitalització, mitjançant la tecnologia Teambeats podrem observar, monitoritzar i gamificar tots els workouts realitzats.

Estacions Bootcamp The Hub

Es tracta de circuits on els participants aniran exercint els workouts o entrenaments a través d’estacions. Les estacions principals que ens esperen són:

  • Treadmill: Una cinta de córrer preparada per aquests intervals d’intensitat variada i per a una bon treball de cardiovascular.
  • Airbike: Equipament que combina el treball de braços i cames i que segur que pujarà la temperatura de la classe.
  • Banc funcional: Un banc d’entrenament que compta amb material i pes lliure com manuelles i gomes per un treball de força complet.
  • Aqua bag: Sac d’aigua que ens permetrà treballar exercicis de potència i amb el pes corporal per a un treball atlètic que combini la força i l’agilitat.
  • TRX: L’entrenament en suspensió desenvolupa la força funcional alhora que millora la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat de la part central (core) del cos.

Fases del Bootcamp The Hub

  1. La classe començarà amb una explicació inicial i connectant els pulsòmetres, aquesta serà la graella de sortida.
  2. Després farem un escalfament estil Bootcamp, amb exercicis, jocs, Tabates i alguna sorpresa per escalfar motors.
  3. La part principal on tindrem un objectiu o repte a superar passant pels diferents circuits i estacions.
  4. Gairebé acabant, el repte final en què tots plegats ens enfrontarem a les dures proves que ens porten els nostres entrenadors.
  5. Per acabar, la tornada a la calma acompanyada d’un resum de la classe i reptes superats.

Beneficios del Bootcamp The Hub

Els entrenaments de Bootcamp The Hub són molt complets i combinen un treball de força i resistència amb un caràcter metabòlic.

El mesurament de la freqüència cardíaca ens permet entrenar la resistència a la zona taronja, la qual té un impacte directe al rendiment de resistència a baixes i altes intensitats.

Per altra banda, les estacions de força ens permeten un entrenament dels diferents grups musculars, del tren superior, inferior i CORE de manera completa. Al no estar enfocat a un treball de força amb càrregues altes, les metodologies es basen en altes repeticions i circuit que també permet un estímul per a la musculatura eficaç i apte per a tothom.

Per acabar, aquesta activitat també ens permet desenvolupar altres capacitats relacionades amb l’agilitat i el control del propi cos. Les estacions amb aqua bag o treadmill ens ajudaran a moure’ns més i millor.

Per a qui es recomana el Bootcamp The Hub?

És una classe apta per a tots els públics, sobretot aquells que volen afegir un treball de resistència o força al seu entrenament de manera divertida i diferent. També aquells que busquen un objectiu atlètic o de millora de la condició física. O als assidus a altres classes com cycling o body pump i volen complementar el seu entrenament.

És cert que el treball a la zona taronja i els reptes són d’alta intensitat, però els nostres entrenadors tenen les eines per adaptar els exercicis de forma ràpida i eficaç a les necessitats de cadascú.

A més, el treball de la freqüència cardíaca per zones és una gran eina, ja que ens permet quantificar i adaptar l’esforç a cada usuari i anar progressant pel que fa al seu estat actual. Tot i això, sempre que ens sorgeixin dubtes és important que a la part inicial de la sessió parlis amb l’entrenador perquè conegui i valori l’adaptació de l’entrenament.

Com veus comencem un nou curs carregat de novetats i energia. Segur que passarem molt bons moments junts, però sempre entre suor i rialles. Ara ja sí, tenim tots els ingredients per donar-ho tot a les noves classes de Bootcamp The Hub… només ens faltes tu. Are you ready?

David Castel

Tècnic Bootcamp The Hub

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke