Colònies d'estiu ekke

Colònies d'estiu ekke

NENS/ES I JOVES DE 6 A 14 ANYS

LLOC: ERILL LA VALL, VALL DE BOI

DEL 25 AL 31 DE JULIOL

Des de l’EKKE i avalats per molts anys de treballar amb i per als nens/es, la salut i l’activitat física, fem un pas més enllà en les activitats d’estiu que oferim als nostres nens/es i joves organitzant unes colònies de 7 dies de durada en ple cor de la Vall de Boi, a la casa de colònies Borda Vidal, en el petit i encantador poble d’Erill la Vall. Dirigida als vostres fills/es de 6 i 14 anys d’edat. Erill la Vall i la Borda Vidal és un lloc perfecte on els vostres fills/es podran gaudir d’una setmana plena de diversió, naturalesa, companyerisme i amistat, perquè completin un estiu inoblidable.
Els nostres tècnics/es i monitors/es, els mateixos que durant el mes de juliol estaran en les estades de l’EKKE, seran els encarregats de guiar-los i cuidar-los.

Com inscriure's

Les inscripcions es realitzaran exclusivament pel formulari de la web d’ekke.
Qualsevol inscripció que arribi per una altra via no tindrà validesa.

PROCEDIMENT DE LA INSCRIPCIÓ
1. Entrar en l’apartat de la web “ estades i colònies d’estiu”, aquí trobareu un accés a “colònies d’estiu” i dins d’aquest espai anar a buscar l’apartat “inscripcions” on trobareu l’enllaç al formulari d’inscripció.

2. Emplenar totes les dades corresponents i enviar el formulari. És MOLT IMPORTANT abans d’enviar la inscripció llegir detingudament tots els apartats d’aquest.

3. En el moment d’emplenar el formulari s’ha de realitzar un pagament de 100 € en concepte de reserva per mitjà de la plataforma de pagament virtual que trobareu en el formulari. Aquest pagament és recuperable 100% en el cas d’anul·lar la inscripció.

4. La resta del pagament s’haurà de realitzar abans de l’1 de juliol per mitjà de transferència al número de compte que se us facilitarà. A partir d’aquesta data qualsevol anul·lació de la plaça es retornarà tot l’import pagat, excepte 50€ en concepte de tramitació i reserva.

IMPORTANT: les places estan limitades a un total de 30 nens/es en total, 15 per al grup de 6 a 9 anys i 15 per al grup de 10 a 14 anys. Igualment si no hi ha un mínim de 10 nens/es per grup, s’anul·larien les colònies. S’intentarà confirmar al més aviat possible la formació dels grups.

Preu

Preu socis: 365  €/nen o nena socis / pare o mare socis

Formulari d'inscripció

L'inici i final de les colònies

– Només es poden realitzar les inscripcions des del formulari de la pàgina web del ekke.
– L’entrada serà el diumenge 25 de juliol en horari d’entre 15.00 h. i 17.00 h. i la sortida serà el dissabte següent, 31 de juliol en el mateix horari. És obligatori avisar en cas d’arribar abans o després d’aquests horaris.
– El primer menjar en les colònies serà el sopar del diumenge i l’última el dinar del dissabte.
– A la vostra arribada a la casa de colònies, us rebran els nostres monitors i us informaran de tots els detalls de les colònies i cada nen o jove deixarà les seves pertinences en l’estada on s’allotjarà. Es poden visitar les instal·lacions però tenint en compte que partir de les 17.00 h. s’acaba la recepció i tots els pares o tutors han d’abandonar la casa de colònies.

Qüestions importants

– En les colònies, es formaran grups per edats una setmana abans de les colònies, o quan les places estiguin plenes i es sàpiga la quantitat de nens/es que hi haurà per edats.
– En principi els grups d’edats que establim són: de 6 a 9 anys i de 10 a 14 anys. Encara que aquests grups els podem modificar en funció de les edats dels inscrits.
– Si el vostre fill o filla vol anar en el mateix grup que un altre nen es pot comunicar, sempre que l’edat de tots dos siguin compatibles amb els grups formats.
– Qualsevol problema que sorgís durant les estades ens comunicarem immediatament amb els pares o tutors via telefònica.
– Si els pares volen parlar amb els seus fills/es poden trucar i parlar amb els seus respectius monitors o monitores. En l’email informatiu es comunicaran quines són les hores més adequades per a fer-ho. També es recomana no abusar d’aquestes trucades ja que per a atendre-les, els monitors hauran de deixar d’estar amb els nens o joves.
– Durant les colònies podreu escriure via email als vostres fills/as a l’email que us facilitarem, indicant sempre el nom i el grup al qual pertany dins de les colònies. Aquests missatges s’imprimiran i es faran arribar als nens/es o joves de l’estada. Hi haurà un màxim de dos missatges durant la setmana.
– Els nens i joves, no poden portar telèfon mòbil ja que es considera un obstacle per a un bona integració.
– Abans de les colònies a cada participant se li assignarà un número amb el qual pot marcar tots els objectes personals que porti (roba, calçat, neteja personal, motxilla, … tec). Es pot marcar amb un retolador o similar permanent en un lloc fàcil de veure. Igualment la roba pot anar marcada amb el nom personal del vostre fill/a.
– Durant l’estada en les colònies no es permeten les visita ni de familiars ni d’amics.
– En cas de malaltia i amb l’autorització dels pares o tutors, es portarà als vostres fills/es al centre sanitari de Pont de Suert, mantenint-vos sempre ben informats de com es troba.
– En el preu de les colònies no està inclòs els medicaments que pugui receptar el metge en cas de malaltia.
– Durant tota l’estada en les colònies està terminantment prohibit fumar.
– Si les famílies vénen a buscar al seu fill abans del final de l’estada, no s’abonarà cap import equivalent a la resta de l’estada
– Un mal comportament reiterat pot ser motiu d’expulsió de les colònies.
– Si el nostre fill/a té alguna malaltia, problema o consideració a tenir en compte és MOLT IMPORTANT que ens ho comuniqueu i ens faciliteu les pautes d’actuació més adequades.
– El menjar de les colònies, és un menú variat i adaptat a les edats dels nens/es amb l’aportació necessària de l’energia per a gaudir de les colònies al màxim. El menú complet estarà disponible en la nostra web amb antelació.
– La persona que s’ocupa de la cuina tindrà en compte als joves i nens/es que tinguin alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, o que segueixin un menú especial per temes culturals, ètics o religiosos, però no es tindrà en compte els casos d’aliments que no agradin. No es poden fer plats a mesura ja que som un grup i funcionem com a tal.
– Sobre les al·lèrgies alimentàries, és MOLT IMPORTANT anotar-ho i comunicar-ho en el full d’inscripció. Sobretot evitar anotar aliment que no agradin.
– Recomanem no portar diners ja que totes les despeses estan pagades i a la casa no hi ha possibilitat de comprar res. En el cas dels més grans, és possible que alguna vegada es realitzi alguna activitat en algun poble pròxim, per a aquests casos si es desitja es pot deixar, en el moment de la recepció, al monitor responsable un màxim de 5 € per si volen comprar alguna beguda o gelat.

Material i equipatge

Aquest seria el material i equipatge recomanat per a la setmana de colònies:
– Quatre mudes d’estiu completes: 4 samarretes màniga curta, 4 pantalons curts, 5 de parells de mitjons, 5 calçotets o calçes.
– Dos pantalons llargs i dos jerséis de màniga llarga o dessuadores
– Una jaqueta impermeable amb caputxa per a la pluja
– Dos pijames
– Un vestit de bany, dues tovalloles, una de bany i una altra de mans, i unes xancletes de bany
– Un necesser amb tots els utensilis de neteja personal: gel, xampú, respall de dents, pasta de dents, pinte, colònia, crema protectora de sol, crema hidratant, protector labial
– Dos parells de calçat còmode i esportiu.
– Una motxilla petita
– Una cantimplora d’1 litre de capacitat
– Una gorra amb visera
– Una llanterna o frontal amb piles de recanvi
– Una bossa per a la roba bruta
– Si és necessari per a les nenes i joves, productes d’higiene femenina per a la menstruació
– Roba de “mudar” per al sopar de “gala” de l’últim dia.

Algunes observacions sobre l’equipatge:
– No és aconsellable portar roba nova, ni de “marca”, ni objectes de valor (rellotges, mòbils, càmeres de fotos… ). No ens fem responsables de possibles pèrdues d’objectes personals.
– Recordar que està prohibit portar mòbil.
– Marcar totes les peces de l’equipatge, ja sigui amb el número personal que us proporcionarem o amb el nom personal
– Quan es prepari l’equipatge és important que els nens i joves sàpiguen el que conté.
– L’últim dia, abans de finalitzar les colònies, és important revisar la motxilla del vostre fill/a i comprovar que no s’oblida res.

Borda VIdal

La casa de colònies Borda Vidal és troba en un lloc privilegiat, al cor de la Vall de Boí, dins el municipi d’Erill la Vall. Un entorn immillorable voltat de tot el romànic declarat patrimoni mundial perl’UNESCO.
Situada a pocs metres del Centre del Romànic de la Vall de Boí, al peu del Parc Nacional d’Aigüestortes i a prop de l’estació d’esquí de Boi Taüll.
A la Broda Vidal et sentiràs com a casa.

Adreça:

Plaça Major, Erill La-Vall CP: 25528
Vall de Boí (Alta Ribagorça)

Localització (mapa situació Erill la vall)

Horari diari

8:30h. Bon dia!
9:00h. Esmorzar
9:30h. Ordre i neteja
10:00h. Activitats de matí
13:30h. Dinar
14:15h. Descans lliure i tutelat
16:00h. Activitats de tarda
17:30h. Berenar
18:00h. Continuació d’activitats de tarda
19:30h. Higiene personal
20:30h. Sopar
21:30h. Joc de nit
22:30h. Tots al llit