Millorar la nostra condició física per estar en forma i gaudir de major benestar és, en la majoria dels casos, allò que cerquem quan venim a l’ekke. Amb l’exercici físic també millorem en altres aspectes com pot ser l’estat d’ànim, la figura del cos i que ens sentim més a gust amb nosaltres i amb el nostre entorn. Si tu estàs bé, estàs bé amb els altres, ja que transmets positivisme i ajudes a veure les coses amb optimisme.

Per això ens agrada que cada dia notis millora, que allò que t’hagis proposat es vagi aconseguint i que quan surtis de l’ekke facis honor al nostre lema principal de “per sortir com nou i com nova”. I volem que aquesta millora no tingui límits, que sempre tinguis l’opció de seguir millorant. És per aquest motiu que l’horari d’activitats Ekke t’ofereix un sense fi d’activitats cada dia, a cada hora, i de totes les disciplines. Perquè quan siguis a l’ekke tinguis sempre quelcom que et permeti millorar i rebre els beneficis de l’activitat física.

Com a novetat d’aquest curs incorporem l’HBX Boxing, un entrenament de 30 minuts que utilitza les arts marcials al ritme de la música per alliberar l’estrès i cremar calories amb moviments explosius que descarregues en un sac de boxa i un slamball. Una barreja innovadora de diversió i rendiment!

I una altra novetat són les classes d’iniciació al Pilates, perquè puguis aprendre a poc a poc una tècnica ideal per corregir la postura i guanyar flexibilitat.

Gaudeix d’aquest extens programa d’activitats que t’ajudarà a millorar sense límits!

Descarrega’l

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke