S’apropa el bon temps, moment ideal per fer petites escapades rurals de cap de setmana i gaudir de l’aire pur de les muntanyes, alhora que descansem la ment i cremem calories; per això en aquesta edició ekke s’anticipa i us proposa visitar “L’Estany de Montcortès”, únic llac al cor del Pirineus que no és d’origen glacial, sinó càrstic.

El llac de Montcortès està situat a 30 Km. de la Pobla de Segur, entre (la Vall Fosca i el Pallars Sobirà). A més d’això, és un dels llacs inclosos en el PEIN (pla d’espais d’interès natural), a causa de la seva gran biodiversitat de fauna i reserva d’aus aquàtiques.

Transitar pels voltants del llac de Montcortès és una opció fantàstica per sucumbir a l’encant d’una de les valls mes bonics de tota Catalunya, doncs la seva màgia pirinenca embolicada en diverses llegendes sobre els pobles atrapats en ell i el seu bell paisatge et conqueriran un cop arribar.

D’altra banda, és el lloc perfecte per als amants de la pesca, doncs les seves aigües netes conviden a això. Però si el que t’agrada es fer senderisme, tens diferents itineraris que et permetran fer caminades més llargues o realitzar rutes a cavall en un ambient molt relaxat. En ambdues opcions gaudireu d’un trajecte excepcional amb espectaculars estampes en un recés de pau i silenci, només trencat pel soroll dels turistes que ho visiten, per això els que coneixen aquest bell racó se senten afortunats i rares vegades ho comparteixen, raó per la qual t’animen a que apostis per aquesta opció, agafa la motxilla i posa’t a caminar.

Text: Dina Nsé Mitere.                    

 

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke