Els beneficis que aporta l’activitat física en dones diagnosticades amb càncer de mama són significatius. L’exercici físic ajuda a reforçar el sistema immunitari, disminueix la sensació de fatiga i contribueix a mantenir un pes saludable. Nombrosos estudis així ho demostren i afirmen que l’exercici físic millora la qualitat de vida i augmenta la supervivència de les pacients.

Com a exemple, et deixem l’estudi clínicExercici físic i càncer de mama”, a càrrec L’Institut d’Investigació Sanitària La Fe, la Fundació IVO, l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso. Aquest estudi té com objectiu conscienciar de la importància de l’exercici físic com a eina terapèutica en pacients amb càncer de mama.

Un altre article de la FECEC ens explica que l’exercici físic pot ajudar a millorar o prevenir algunes seqüeles derivades del tractament oncològic, com es el cas del limfedema. En l’actualitat s’està demostrant que realitzar algunes activitats esportives com el rem i el tir amb arc ajuden a prevenir-lo.

Llegeix també l’entrevista que li vam fer a la Mar Hernández a l’ekke, ciclista que ha participat a la Titan Desert, la qual ha passat per dos diagnòstics de càncer de mama.

 

#diamundialdelcancerdemama

#sumatalrosa

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke