Aquestes preguntes i respostes tenen l’objectiu de resoldre aquells dubtes entorn les mesures restrictives marcades per la Generalitat de Catalunya a partir del 8 de febrer. Lamentem les molèsties que puguin causar-te, en som plenament conscients, però segur que ens hi adaptarem amb la teva col·laboració i bona predisposició. T’agraïm l’esforç i esperem que ben aviat anem recuperant el funcionament normal que tant desitgem tots plegats. Gràcies un altre cop!

 

SALA FITNESS

 

He de tenir cita prèvia per anar a la sala fitness?

Si, cal accedir a la web de reserves i marcar la franja horària a la qual es vol asistir.

 

Què he de fer quan sigui a la sala fitness?

Primer de tot has de passar la polsera pel lector situat al mig de la sala fitness per validar la reserva. Fet això ja pots utilitzar els aparells per entrenar.

 

En quines franjes horàries puc demanar cita prèvia per a sala fitness?

Hi ha dues franjes horàries: matí de 6:30 a 17h i tarda de 17 a 21h.

 

Puc reservar sala fitness i una activitat dirigida per a la mateixa franja horària?

Si, primer has de reservar la sala fitness a la web de reserves, anant a l’apartat de “Actividades libres”. Fet això ja podràs reservar l’activitat dirigida. Si ho fas a l’inrevés no et deixarà el sistema de reserves. Això no vol dir que després, un cop a l’Ekke, hagis de fer primer una cosa o l’altra. Pots gaudir-ho en l’ordre que vulguis.

 

De quan temps màxim disposo a la sala fitness?

El temps màxim d’ús de la sala fitness serà de 1h i 15 minuts.

 

Què he de fer per entrenar a la zona de pes lliure?

Pots utilitzar-la sempre que l’aforament ho permeti. Els tècnics de la zona de pes lliure regularan aquest espai en el moment que se superi l’aforament, que és de 25 persones.

 

 

VESTIDORS

 

Puc utilitzar els vestidors?

Només si fas ús de les piscines.

 

 

ÚS DE MASCARETA

 

És obligatori fer activitats dirigides amb mascareta a l’interior de les sales?

Si, seguint les indicacions marcades per la Generalitat, les activitats a l’interior s’han de fer amb mascareta. Aquest fet no representa un inconvenient notable quan són d’intensitat suau-moderada.

Les activitats d’alta intensitat s’adequaran a un nivell moderat per tal que es puguin desenvolupar amb mascareta.

 

I en el cas del cycling?

En el cycling, donat que l’ús de la mascareta dificulta força la respiració adequada a l’esforç que demana l’activitat, la majoria de les classes es traslladen a l’espai cobert de l’aparcament, on NO és obligatori posar-se’n.

 

Tot i que a l’Ekke disposem d’un sistema de renovació d’aire al 100% cada 8 minuts en totes les dependències del centre i les mesures de neteja i desinfecció constant seguint el protocol del segell SGS, portar posada la mascareta a les activitats que es fan a les sales interiors, representa un plus afegit que farà que tots estiguem encara molt més segurs i reduirem més qualsevol risc de contagi.

 

 

ACTIVITATS DIRIGIDES

Amb motiu de les limitacions d’aforament per classe, hem afegit més sessions d’activitats com cycling, Esquena, Aquagym, Body Pump, Skill Athletics, CX Worx, Boot Camp, Tono Hiit i Body Balance. Aquestes activitats tindran lloc en espais exteriors com la zona del pati d’estiu, pista exterior i tatami. Accedint a la web de reserves trobaràs totes les activitats programades cada dia i l’espai on es faran.

 

He de reservar les activitats dirigides?

Si, tal com hem fet en els darrers mesos.

 

Les classes d’Skill Athletics es faran a l’espai habitual de la sala fitness?

Les classes d’Skill es faran a la pista exterior per tal de poder mantenir el mateix aforament i fer-la amb més seguretat.

 

Les altres activitats dirigides es faran al mateix lloc de sempre?

La nostra prioritat és traslladar el màxim de classes als espais exteriors que tenim a l’Ekke. Quan facis la reserva de classe comprova l’espai on s’indica que es farà.

 

Puc entrenar pel meu compte als espais exteriors de l’Ekke?

Si, hem preparat una zona a la pista exterior de la planta de sala fitness amb bicis i material de pes lliure perquè puguis fer-ho.

 

 

PISCINES

 

He de tenir cita prèvia per anar a la piscina si vull fer bany lliure?

Si, cal accedir a la web de reserves i marcar la franja horària a la qual es vol asistir.

 

En quines franjes horàries puc demanar cita prèvia per a piscina?

Hi ha dues franjes horàries: matí de 6:30 a 17h i tarda de 17 a 21h.

 

Puc reservar piscina i una activitat dirigida per a la mateixa franja horària?

Si, primer has de reservar la piscina a la web de reserves, anant a l’apartat de “Actividades libres”. Un cop fet això ja et deixarà reservar també l’activitat dirigida. Si ho fas a l’inrevés no et deixarà el sistema de reserves. Això no vol dir que després, un cop a l’Ekke, hagis de fer primer una cosa o l’altra. Pots gaudir-ho en l’ordre que vulguis.

 

Puc reservar sala fitness i piscina per a la mateixa franja horària?

Si, pots fer-ho.

 

 

ACTIVITATS INFANTILS

Es reprén només el pàdel infantil i el pàdel júnior donat que es realitzen a l’aire lliure. Las resta d’activitats infantils, inclosa la natació, queden suspeses seguint les directrius marcades per la Generalitat de Catalunya.

 

 

CAFETERIA

Quin serà l’horari de la cafeteria?

De 7:30 a 10:30 i de 13 a 16:30.

 

 

LUDOTECA

La ludoteca estarà oberta?

No, les directrius de la Generalitat han prohibit l’ús d’aquests tipus d’espais.

 

Gràcies per la teva col·laboració en tot moment.

 

 

 

 

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke