També anomenada ananàs, és una de les fruites tropicals tipus “baia” més sanes i desitjables en tot el món, i això es deu al seu sabor agradable, dolç i refrescant. La Pinya com a aliment natural, és molt rica en fibra i baix en calories, per això és ideal per a tot tipus de dietes. Originàriament la Pinya procedeix dels països tropicals i subtropicals, lloc on es conrea.
La Pinya està composta majoritàriament d’aigua i una infinitat de vitamines: C, B1, B6, ferro, magnesi, potassi, àcid fòlic, sodi, calci, manganès etc. A més d’això, consumir Pinya ens ajuda a eliminar el greix i a reforçar les defenses del nostre organisme, ja que posseeix qualitats diürètiques i depuratives, prevenint el restrenyiment, raó per la qual els experts la consideren una fruita ideal per a tota la família.
Antigament la Pinya s’utilitzava com a potent reductor de les malalties que comportaven inflamació com: inflors, sinusitis aguda, mal de coll etc. També és una font rica d’antioxidants i nutrients essencials que milloren la nostra salut, i això es deu al fet que conté un enzim digestiu anomenada Bromelina. ( Un conjunt d’enzims digestius extremadament útils, que actuen com a agents destructors de paràsits intestinals, anticoagulant natural i un antiinflamatori).

Les innombrables propietats de la bromelina composta en la pinya, la converteixen en una veritable medicina natural no esteroide, ja que actua com a substitut natural de diversos medicaments.
La Bromelina s’utilitza per: tractar la inflamació aguda i les lesions esportives, també ens ajuda a prevenir la inflamació causada per una cirurgia (parts etc.), i en el tractament de la tromboflebitis, també alleuja el dolor en les articulacions, prevé o minimitza la gravetat de l’angina de pit i l’atac isquèmic transitori.

Definitivament consumir pinya és una aposta segura per mantenir una bona salut, per això Ekke recomana el seu consum.

text. Dina Nsé Mitere.

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke