Nombrosos estudis demostren que l’exercici físic moderat augmenta i millora la immunovigilància. Així ho explica el Dr. Guillermo Torres, coordinador de l’Ekke medicine. Aquests estudis també posen en evidència que durant una sessió d’exercici físic augmenta el número de cèl·lules del sistema de defensa circulant per la sang i alguns grups d’aquestes cèl·lules perduren durant hores després de la sessió. L’augment de la temperatura també pot tenir un efecte afegit que afavoreixi les funcions del sistema de defensa.

 

Aquests i altres canvis bioquímics que es donen durant la pràctica d’exercici físic ens suggereixen que l’exercici continuat pot ser un bon recurs per combatre l’envelliment del sistema immunitari i modular la resposta d’aquest a la infecció i a les vacunes. Un altre factor a considerar és la reducció del nivell d’estrès psicològic que es produeix amb la pràctica regular d’exercici físic i que indirectament afavoreix la resposta del nostre sistema de defensa.

Així doncs i ara més que mai, entrena cada dia una estona amb una intensitat moderada i tindràs més defenses per combatre qualsevol malaltia o infecció.

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke