Per fi! Ha arribat a Ekke beauty el sistema de remodelació corporal que tots anhelàvem per aconseguir el cos “gairebé perfecte” i sense aclaparaments, conegut com: “Lipo làser“. Aquest tractament no té precedents en el món de l’estètica, perquè els resultats son en temps record i similars a la liposucció tradicional, però sense cirurgia ni efectes secundaris. No ho dubti perquè Lipo làser és la màquina del moment i el seu èxit resideix en la tecnologia a baixa temperatura que ens ajuda a reduir contorn i greix localitzat en zones on altres tractaments no arriben: Abdomen, malucs, braços, coll etc. Per això l’animem a que no renunciï a fer realitat els seus desitjos de lluir la figura amb la qual sempre vas somiar, ni hagis d’esperar al bon temps per provar-ho, ja que amb “40 minuts” de tractament es destrueixen les cèl·lules grasses de la zona tractada, a més de tensar la pell i eliminar la cel·lulitis.

La capacitat de la lipo làser per crear un nou i millorat aspecte és de gran precisió i visible des de la primera sessió, perquè el làser penetra de forma segura a la pell del pacient a una determinada longitud d’ona (650nm) i elimina les cèl·lules grasses rebels.

Finalitzat el tractament, els experts recomanen fer exercicis, però en Ekke Beauty fem un pas més en davant, oferint a la nostra selecta clientela una “pressoteràpia” per estimular el sistema limfàtic i cremar els àcids grassos que quedin en l’organisme. A més d’això, també aconsellem fer una dieta sana i equilibrada perquè els resultats siguin eficaços i duradors en el temps.

 

Text: Dina Nsé

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke