Amb motiu del pròxim Nadal volem transmetre’t els nostres millors desitjos i donar-te alguns consells perquè puguis continuar amb la teva alimentació saludable sense renunciar a gaudir de les reunions amb els teus sers estimats.

És possible que, en aquest període de l’any, hi hagi excessos amb els menjars, dolços i begudes. Intenta reservar aquests capritxos per a moments puntuals i després reprendre la teva rutina sense fer compensacions.

Et deixem algunes recomanacions per aquestes dates especials:

  • Evita asseure’t a la taula amb fam excessiva: anticipa’t i realitza algun menjar previ que sigui saludable i et pleni com poden ser fruits secs, fruites, derivats lactis acompanyat de l’anterior. Si arribares amb menys fam, prendràs millors decisions a l’hora de triar què menjar o quins aperitius prendre.

 

  • Compte amb els aperitius: intenta triar aquells menys calòrics, opta per preparar aperitius més saludables compostos per matèries primeres de qualitat.

 

  • Intenta que el primer plat sigui d’aliments vegetals: amanides, verdures a la planxa, cuites o saltades, llegums (hummus), entre altres.

 

  • Compte amb la grandària de la ració: servir-te el plat de menjar abans de començar a picotejar i perdre el control de les quantitats del que estàs menjant. També, és important menjar a poc a poc i mastegar bé els aliments.

 

  • No passa res per dir… NO TINC MES GANA!: durant l’any és habitual que consumim un plat o dos plats, però arriba el Nadal i li sumen els aperitius, un tercer plat i postres, excessos als quals moltes vegades no estem acostumats. Per això, quan notem que no tenim més gana, hem de parar per evitar aquest excés calòric.

 

  • Evita l’excés de begudes alcohòliques: gaudeix de les festes amb moderació, sense abusar del consum de begudes alcohòliques, prefereix refrescos light o zero, aigua amb gas i llimona.

 

  • Mantingues la teva rutina d’exercici regular: reserva la teva estona d’exercici, ja sigui al gimnàs o a casa, intentant respectar-lo amb regularitat.

A continuació, et donem algunes idees saludables per al menú nadalenc:

 

ENTRANTS

 

PLATS PRINCIPALS

 

POSTRES I DOLÇOS NADALENCS

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke