RESERVES

Et facilitem la informació referent al sistema de reserves d’activitats dirigides, sala fitness i piscina.

Per accedir-hi has de fer clic en aquesta imatge:

Un cop hagis fet clic t’apareixerà un quadre que et demanarà:

Usuari
(Has de posar-hi el correu electrònic que tens registrat a l’ekke i que et vam enviar en un sms. En cas de no haver-lo rebut o no haver-lo rectificat, pots enviar un e-mail a montserrat@ekke.cat)

Contrasenya
(la que t’hem enviat en un e-mail)

Un cop hagis introduït aquestes dades hauràs iniciat la sessió i podràs reservar l’activitat que vulguis fer el dia que hagis triat.

Quan puc reservar plaça per a una classe?
Com a molt aviat pots fer-ho 24h abans de l’inici de la sessió.

S’ha d’anul·lar la reserva si no hi puc anar?
Si, sempre cal anul·lar la reserva per tal que la teva plaça quedi lliure i pugui utilitzar-la algú altre en llista d’espera.
Totes les reserves es poden anul·lar fins 1h abans de l’inici de la classe.

Què passa si reservo plaça i no l’anul·lo?
El primer i el segon cop que no anul·lis la reserva rebràs un mail que t’avisarà d’aquest fet. Al tercer avís el sistema et deixarà 48 hores sense poder reservar.

Què passa si vull reservar plaça i la classe ja està plena?
Si vols reservar una classe i ja estan esgotades les places, et dona l’opció de posar-te a la llista d’espera. Si hi ha alguna anul·lació t’avisarà que disposes de plaça per reservar, i ho pots fer a l’instant.

Quantes classes puc reservar per dia?
De moment aquests primers dies de reobertura, pots reservar una activitat cada dia. Si vols fer-ne més, pots provar d’anar directament a la sala on es fa la classe i passar la polsera pel lector que hi ha a l’entrada. Si et marca plaça disponible, podràs entrar-hi.
No obstant això, estarem atents de com evoluciona aquesta nova situació, l’assistència a les classes i del número màxim d’aforament que ens permeten les autoritats. En base a això es podrà anar ampliant el nombre de reserves per persona al dia.

*Per poder reservar dues activitats en la mateixa franja horària primer has de reservar a la sala fitness o piscina, considerades com Activitats Lliures; i després la classe que vulguis fer.

Vídeo tutorial per reservar activitats dirigides i la piscina exterior

Title

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke