RESERVES

Et facilitem la informació referent al sistema de reserves d’activitats dirigides, sala fitness i piscina.

Per accedir-hi has de fer clic en aquesta imatge:

Un cop hagis fet clic t’apareixerà un quadre que et demanarà:

Usuari
(Has de posar-hi el correu electrònic que tens registrat a l’ekke i que et vam enviar en un sms. En cas de no haver-lo rebut o no haver-lo rectificat, pots enviar un e-mail a montserrat@ekke.cat)

Contrasenya
(la que t’hem enviat en un e-mail)

Un cop hagis introduït aquestes dades hauràs iniciat la sessió i podràs reservar l’activitat que vulguis fer el dia que hagis triat.

Quan puc reservar plaça per a una classe?
Com a molt aviat pots fer-ho 24h abans de l’inici de la sessió.

S’ha d’anul·lar la reserva si no hi puc anar?
Si, sempre cal anul·lar la reserva per tal que la teva plaça quedi lliure i pugui utilitzar-la algú altre en llista d’espera.
Totes les reserves es poden anul·lar fins 1h abans de l’inici de la classe.

Què passa si reservo plaça i no l’anul·lo?
El primer cop rebràs un mail que t’avisarà d’aquest fet. La segona vegada que no l’anul·lis el sistema no et deixarà reservar durant 3 dies, i el tercer cop suposarà una setmana sense possibilitat de reservar.

Què passa si vull reservar plaça i la classe ja està plena?
Si vols reservar una classe i ja estan esgotades les places, et dona l’opció de posar-te a la llista d’espera. Si hi ha alguna anul·lació t’avisarà que disposes de plaça per reservar, i ho pots fer a l’instant.

Quantes classes puc reservar per dia?
De moment aquests primers dies de reobertura, pots reservar una activitat cada dia. Si vols fer-ne més, pots provar d’anar directament a la sala on es fa la classe i passar la polsera pel lector que hi ha a l’entrada. Si et marca plaça disponible, podràs entrar-hi.
No obstant això, estarem atents de com evoluciona aquesta nova situació, l’assistència a les classes i del número màxim d’aforament que ens permeten les autoritats. En base a això es podrà anar ampliant el nombre de reserves per persona al dia.

*Per poder reservar dues activitats en la mateixa franja horària primer has de reservar a la sala fitness o piscina, considerades com Activitats Lliures; i després la classe que vulguis fer.

Vídeo tutorial per reservar activitats dirigides i la piscina exterior

Title

902 11 05 22

info@ekke.es