Skill

Skill

Els entrenaments de Skill estan dissenyats per augmentar la potencia, l’agilitat, la velocitat i la resistència. La finalitat d’aquest sistema és que el teu entrenament sigui complet, equilibrat i efectiu per aconseguir el rendiment total del cos.

Quins perfils de classe em puc trobar?

BOOST (Aumentar)

RESISTÈNCIA + AGILITAT

Boost és la classe que et permet augmentar les teves habilitats atlètiques i aconseguir un rendiment corporal total que t’ajudarà a perdre pes amb una alta despesa calòrica. Boost és adequat, no només per a addictes a la stamnia, sinó també per a aquelles persones que volen provar l’SKILLATHLETIC per primera vegada i desitgen recuperar el seu cos. Aquesta classe és molt útil per a aquells que busquen millorar la seva resistència, un element essencial per als esports de llarga distància com córrer, muntar amb bicicleta i nedar. L’objectiu és simple: moure’s, suar, augmentar el ritme cardíac, en poques paraules, no aturar-se.
Intenta donar tot el que tens, però a un ritme que et permeti entrenar constantment i durant tota la sessió. El que importa no és el nombre de repeticions, sinó durant quant de temps pot continuar sense detenir-se.
No et preocupis, no estaràs sol. Sovint, a les classes de Boost proposem entrenaments en equips de dos o més participants per donar-vos suport.

 

MIGHTY (Poderós)

POTENCIA + VELOCITAT

Ets prou fort? Augmenta la teva força amb un entrenament explosiu centrat en l’aixecament de pesos i inspirat per alguns dels esports més durs del món. Mighty és la classe per desenvolupar la màxima qualitat de moviment dels exercicis fonamentals d’aixecament de pesos olímpic i powerlifting, on el desafiament per a un mateix és constant. Mighty és el pas final per a aquells que han aconseguit el pinacle de l’entrenament de Skillathletic, ja que comporta el major nivell de complexitat tècnica barrejat amb l’ús de sobrecàrrega. En aquesta classe, els atletes busquen una millora de la força en totes les seves formes. Mighty està inspirat en tots aquells esports que requereixen almenys un dels set moviments fonamentals, que tenen la capacitat de tirar, empènyer o aixecar l’equivalent del seu pes corporal, o aquelles disciplines que requereixen explosividad per a impartir gran força en el menor temps possible.
Naturalment, estar a gust en una classe de Mighty porta temps i requereix un gran domini sobre el cos. Igual que no pots esperar córrer una marató sense entrenament, Mightyes recomana per a aquells que ja han participat en un sistema d’entrenament estructurat.
Els exercicis clau en aquesta classe són els aixecaments d’aixecament de pesos olímpics com Barbell Snatch i Clean & Jerk combinats amb moviments secundaris composts com Squats, Deadlifts i Press o el complex moviment de pesos russos. La força explosiva, incorporada en els pilars de Potència i Velocitat, són les habilitats que desenvoluparàs i perfeccionaràs durant aquesta classe. A més, Mighty proposa sessions de força fetes d’exercicis d’aixecament de pesos, que et permeten estimular el desenvolupament de la hipertròfia i la força.
Mighty consta de tres segments de classe separats: el primer centrat al voltant de l’aixecament de pesos: aixecament de pesos amb càrregues màximes que treballen amb força i potència explosiva; el segon se centra en l’aixecament de pesos olímpic amb càrregues més baixes però durant un període més continu, treballant en la resistència muscular i la velocitat d’execució; El tercer i últim segment està dissenyat per a aconseguir una fase HIIT específica pliométrica i de potència.

 

BRAVE (Valent)

FORÇA + RESISTÈNCIA

És la classe creada per a provar la força física i mental. En aquesta classe, es combinen diversos exercicis d’intensitat mitjana / alta per a obtenir un entrenament estructurat d’intervals d’alta intensitat. Aquí, l’objectiu principal és poder completar l’entrenament sense donar-se per vençut. Com el seu nom indica, no és una classe pensada per als febles de cor, ja que t’obligarà a trobar el coratge necessari per a sentir-te còmode amb l’incòmode.

Si està buscant un entrenament intervàl·lic d’alta intensitat segur i efectiu on estigui llest per posar tot el seu esforç físic en un, no busquis més. Aquesta classe es recomana especialment per a aquells que desitgen mantenir-se mental i físicament forts malgrat la fatiga física intensa, però també per a aquells que són nous en aquest entrenament i volen provar-se a si mateixos. De fet, el principal factor d’innovació d’aquesta classe d’interval d’alta intensitat radica en la seva modularidad: els diferent nivells d’intensitats, tant en els pesos com en l’equip cardiovascular, que cada participant pot usar en relació amb les seves habilitats.

La classe està estructurada entorn del desenvolupament de la força i la resistència, amb dos segments dins de l’entrenament de durada similar. No obstant això, dins d’una selecció d’entrenaments BRAVE hi ha un segment Build, que s’enfoca específicament en el desenvolupament de flexibilitat, estabilitat i força de la qualitat del moviment.

En el primer segment d’entrenament, consisteix en el desenvolupament del moviment a través del concepte Building o l’expressió de força a través del concepte d’entrenament d’intervals d’alta intensitat.

En la segona part de l’entrenament, augmenten tant la càrrega com la intensitat. Aquesta part de la classe planteja un desafiament clar i simple per a l’atleta: pots continuar donant el millor de tu amb el teu cos prop del límit i a un ritme impressionant? Els exercicis estan ordenats per dificultat creixent, destinats a empènyer-te gradualment fora de la teva zona de confort.

902 11 05 22

[email protected]

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke