Slim Belly

Slim Belly

slim-belly-web

Que és l’SLIM BELLY i com funciona?

Slim Belly és un sistema de pressoterapia portàtil que permet fer un treball de reducció de manera molt localitzada, ja que ens ofereix treballar, amb el cinturó, o bé amb els pantalons reductors.

La pressoteràpia aconsegueix fer un massatge (drenatge) sobre els nòduls de greix per a ajudar a que aquests és dilueixin amb més facilitat i puguin ser eliminats pel corrent sanguini. Al combinar l’Slim Belly amb l’exercici físic, amb el que augmentem el reg sanguini, s’aconsegueix que aquest procés d’eliminació de greix sigui molt més ràpid i eficaç.

Així doncs, amb l’Slim Belly practica les activitats que t’agraden: cycling, body combat, zumba… i redueix cintura i malucs.

slim-belly-web21

Si estàs interesat/da en fer una sessió de prova informa’t a recepció. Tens a la teva disposició un servei d’assessorament d’Slim Belly que t’ajudarà a treure el màxim partit en cada sessió i  t’aconsellarà de forma personalitzada sobre com i quan utilitzar Slim Belly. Ara també amb la  quota anual Slim Belly comptes amb el suport del servei nutricional de la Gina Neach, dietista del ekke, per tal que els resultats siguin encara més òptim.

El mètode més efectiu per reduir cintura i malucs!

slim-belly-web31