T’agradaria conèixer l’ordre llegendari dels Cavallers Templers del segle XIII d’una manera original i divertida?

Si la teva resposta és afirmativa, no dubti en provar l’opció turística que l’Ekke proposa als seus socis, que consisteix en una visita guiada en els dominis que pertanyien a la Corona d’Aragó.

És tracta de l’antic castell de Gardeny, que ens ofereix en cada segon diumenge del mes, la possibilitat de viure una experiència única: conèixer de primera mà com era la vida quotidiana d’un cavaller medieval, posant-nos en les sabates d’un templer cavaller. Aquesta visita única i participativa està destinada especialment al públic familiar, tot i que tots els assistents són benvinguts, sempre que el desig de tenir una bona estona sigui per sobre de tot.

 

L’experiència templera comença amb el sorteig dels personatges (el rei, els Cavallers Templers, els sergents, els pelegrins, els servents, els daus i els esclaus), entre els participants de l’expedició, moment en què els visitants deixen de ser espectadors de la història i es converteixen en els protagonistes: ( vestint, menjant i recorrent els diferents passadissos i sales de la fortalesa, en un període no superior a les 2 hores com un autèntic membre de la comunitat que habitava en el castell de Gardeny).

Aquesta proposta us portarà a la primera meitat del segle XIII, quan la casa de Gardeny va viure el seu màxim esplendor. A més, fareu el ritual dels diferents vots (obediència, pobresa i castedat) que prevalien en aquest Segle, motiu pel qual, no deixin de provar aquesta opció perquè estem segurs que l’experiència templera us farà viure moments inoblidables

Text: Dina Nsé

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke