TRX

TRX

El TRX és una innovadora eina de treball que permet un entrenament en suspensió molt complert. Els exercicis en suspensió desenvolupen la força funcional i a la vegada milloren la flexibilitat, la coordinació l’equilibri i sobretot l’estabilitat de la zona central del cos, el core, tal i com s’exigeix a qualsevol activitat esportiva o en la vida quotidiana.

Les tècniques d’entrenament en suspensió estan dissenyades per desplaçar de forma intencionada el centre de gravetat de cos mitjançant moviments funcionals i posicions dinàmiques, la qual cosa activa la musculatura de la zona central del cos durant cada exercici.

Algunes classes de TRX incorporen també la metodologia HIIT (entrenament intervàlic d’alta intensitat) amb l’objectiu de millorar la condició física optimitzant el temps de què es disposa.

trx-ok

Horaris

Dilluns Dimarts Dimecres Divendres
10:15 – 10:45 TRX
Míriam R.
17:00 – 17:30 TRX
Elisa
19:00 – 19:30 TRX
Ricard
20:00 – 20:30 TRX
Toni
TRX HIIT
David

Tothom pot realitzar treball en suspensió?

Els beneficis d’aquest tipus d’entrenament no només s’apliquen als atletes d’alt rendiment sinó que també s’aplica a totes les persones que busquen un mètode per millorar la seva condició física de forma ràpida i segura. Amb el TRX pots adaptar la resistència en tot moment mitjançant la regulació de la posició corporal fent que l’entrenament de suspensió sigui segur i efectiu. A més a més, l’àmplia possibilitat d’exercicis amb el TRX fa que l’entrenament en suspensió sigui una solució efectiva i versàtil per entrenar, independentment de l’edat, el sexe o el nivell de condició física.

902 11 05 22

info@ekke.es