Activitats per fer esport en família

By 16 March, 2022Blog, En familia

La millor manera de celebrar el Dia del Pare és passar més temps amb els teus fills. Per això us volem proposar activitats per fer esport en família que fomenten l’esforç, la disciplina i el treball en equip.

Quins esports són els més indicats per fer en família?

Tot seguit us proposem algunes activitats esportives per fer en família i passar-ho molt bé.

Running

El running no té regles, però sí una bona dosi de disciplina i constància. Córrer en família ens pot ajudar a alliberar tensions, facilita el diàleg i incentiva la companyonia perquè tenim un mateix objectiu: arribar al final de la meta.

Ciclisme

El ciclisme és un esport fàcil, accessible i molt complet que ajuda a millorar la coordinació i, a més, és beneficiós per al medi ambient. Hi ha molt bones rutes per fer amb la bici mentre es gaudeix del bon temps i del paisatge.

Natació

La natació té molts beneficis: enforteix els músculs, el cor i els pulmons; ens ajuda a guanyar resistència, i afavoreix l’alineació postural, la qual cosa mitiga el mal d’esquena.

És molt important aprendre a nedar com més aviat millor. A partir dels cinc o sis mesos, es recomana assistir a classes de matronatació. És una activitat que permet que els nens es familiaritzin amb l’aigua i vagin adquirint destreses per aprendre a nedar. Als nostres centres Viding tenim aquest tipus de classes i també cursos per millorar la tècnica de natació, tant els pares com els fills.

Ioga

És una pràctica molt recomanable que té beneficis tant per al cos com per a la ment. Aporta força, flexibilitat i mobilitat, i, per descomptat, també ajuda a recarregar energia, a desconnectar i a relaxar-se.

A la nostra plataforma Viding a casa podreu trobar vídeos per poder fer ioga en família des de casa.

Ball

El ball és una activitat molt divertida i, a més, molt beneficiosa per a la salut. N’hi ha molts estils, i tots ajuden a cremar l’excés de greix corporal, a millorar la resistència aeròbica i a desenvolupar la coordinació i el ritme.

Pàdel

El pàdel és una activitat molt entretinguda que fomenta l’amistat i desenvolupa la psicomotricitat. A Viding podeu aprendre a jugar a la nostra escola de pàdel o, si ja en sabeu, reservar partides dobles per jugar en parelles pares i fills.

Els beneficis de fer esport en família són nombrosos, però no oblideu que, tot i que l’exercici físic és fonamental, també és importantíssim portar una dieta adequada.

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke