Seguint amb el nostre afany d’oferir-te una sala fitness d’avantguarda, hem ampliat la zona de pes lliure amb els aparells de força PURE STRENGHT, els més moderns i d’última tecnologia de la marca Technogym.

Aquests aparells es caracteritzen per la seva alta qualitat pel que fa a biomecànica, ergonomia, durabilitat i seguretat. Utilitzant els aparells PURE STRENGHT sentiràs la llibertat del moviment, ja que proporcionen una trajectòria òptima del moviment i una distribució ideal de la carga. Això et permet activar la teva musculatura al màxim i treure el major rendiment en el teu entrenament de força.

En els darrers temps el nombre d’homes i dones que realitzen entrenaments de força ha anat en augment i s’ha convertit en una de les tendències dins el món del fitness pels seus beneficis gràcies a l’increment de massa muscular i del metabolisme basal.

Demana al tècnic/a de sala fitness que t’expliqui els nous aparells i que et prepari un pla d’entrenament de força per aconseguir els teus objectius.

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke