CURSA SOCIAL EKKE, LA TEVA CURSA

El cap de setmana del 7 i 8 de març, els socis i sòcies de l’Ekke seran els protagonistes d’un certamen esportiu i familiar molt atractiu: La Cursa Templers-Plusfresc, que esdevé la cursa Social Ekke. Fem que aquesta cursa sigui la festa del running a l’ekke. Per aquest motiu volem aplegar el màxim nombre d’ekke runners i fer un reconeixement als socis i sòcies que aconsegueixin les millors marques en les diferents categories.

L’esdeveniment tindrà lloc al Turó de Gardeny, amb sortida i arribada davant del Castell dels Templers. Pots triar entre dues distàncies: 3 km o 10km. Dissabte pel matí es celebraran les curses infantils. Per participar-hi només cal inscriure’s i portar alguns aliments per al Banc dels Aliments, que faran la recollida allà mateix. L’endemà diumenge a les 10:30h es farà la sortida al recorregut de 10km i tot seguit la de 3km pel Parc Científic i Tecnològic de Gardeny.

Tots els socis i sòcies de l’ekke tenen preu especial, 50% de descompte en la inscripció posant el codi EKKERUNNING a la casella de Codi descompte del formulari i EKKE en l’apartat de club. 

*Es comprovarà que la persona inscrita sigui soci o sòcia de l’ekke.

D’obsequi rebràs un lot de productes Plusfresc i tots els al·licients que s’han preparat, com el tast amb productes de la terra a l’arribada a meta.

T’hi esperem a tu i a tots els teus familiars i amics per gaudir d’una jornada molt saludable!

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke