Des d’aquest febrer Ekke entra a formar part del grup Viding, capdavanter del sector del fitness amb cinc centres d’última generació i l’equipament més innovador, on es treballa per oferir, des de l’excel·lència i l’avantguarda, una proposta de qualitat constant cap al client. L’acord es va fer oficial el dimarts 11 de febrer amb la presència del director de l’Ekke, Pep Castarlenas; i Ismael Picón i José Manuel Varela en representació del grup Viding.

L’Ekke segueix amb el mateix funcionament de sempre en tots els àmbits i tot l’equip actual es manté al capdavant, ara treballant amb l’empenta que dóna el fet de pertànyer ja al grup Viding, amb qui podrem seguir creixent i evolucionant dins del sector del fitness pel qual sentim una gran passió. Compartim els mateixos valors, enfocats a què visquis la millor experiència, des d’un ampli programa d’activitats, l’equip humà i una moderna infraestructura, fins a un servei personalitzat i el tracte més proper.

Durant els propers mesos es portaran a terme millores en la instal·lació que contribuiran a què et sentis encara més a gust amb nosaltres i que estem segurs que valoraràs molt positivament.

Volem agrair-te un cop més la teva confiança i desitgem seguir junts molts anys més amb tota l’energia i la il·lusió possibles per fer que cada dia et diverteixis, gaudeixis del fitness, l’esport i l’estil de vida saludable amb nosaltres.

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke