Les últimes tendències en wellness recomanen la pràctica del pilates i també l’activitat aquàtica. D’aquesta combinació sorgeix l’aquapilates.

L’aquapilates és un mètode que fusiona la tècnica Pilates amb els beneficis de l’activitat aquàtica. És la combinació perfecta per mimar la teva esquena i articulacions d’una manera relaxant i eficaç.

Com són les classes d’aquapilates?

En el nostre centre, les classes es fan a la piscina d’activitats a una temperatura de 31º-32º fet que afavoreix la millora de la mobilitat articular, disminució de les tensions musculars i una sensació de benestar.

Les sessions estan orientades a millorar el control postural i augmentar la força del cinturó abdominal (core) a través de l’adaptació del exercicis de pilates a l’aigua seguint acuradament els seus principis: concentració, centralització, control, respiració, precisió i fluïdesa.

La singularitat del treball a l’aigua és que els exercicis es fan en permanent “desequilibri” ja que quan treballem en flotació no hi ha cap punt de recolzament fix on estabilitzar-se i tot l’esforç per equilibrar-se sorgeix del centre del cos (cinturó abdominal i esquena). Això fa que la riquesa del treball sigui més gran.

Aquapilates té l’avantatge que és apte per a tothom ja que al fer-se a l’aigua desapareix el risc de lesió. Per això és molt recomanable per a persones amb lesions a l’esquena, amb sobrepès, amb problemes de mobilitat.

Beneficis de l’aquapilates

  • Els exercicis es centren en l’enfortiment de la columna, buscant la seva flexibilització i allargament
  • Millora de la capacitat respiratòria ja que a l’aigua augmenta la pressió i la caixa toràcica ah d’esforçar-se més per expandir-se
  • Reducció de la tensió articular ja que a l’aigua el pes del cos es redueix al 90%
  • Disminució del estrés degut a l’efecte relaxant de l’aigua i de la música
  • Millora de l’equilibri pel constant treball en flotació que es fa a l’aigua
  • Augment de la flexibilitat i la mobilitat articular ja que l’aigua fa disminuir la rigidesa muscularen tots els exercicis del mètode
  • Augment del to muscular de l’abdomen i l’esquena
  • Millora de la circulació sanguínia degut a l’efecte de drenatge de l’aigua

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke