L’HBX Boxing és una activitat carregada d’energia i cada entrenament és un autèntic repte per superar

En què consisteix?

És una activitat que pertany a Planet Fitness, una marca mundialment coneguda d’activitats dirigides que vol anar una mica més enllà pel que fa a l’entrenament funcional. Per a aquells que no ho saben, l’entrenament funcional consisteix en exercicis que tenen una aplicació o una transferència en la nostra vida quotidiana que involucren grans masses musculars i enforteixen el nostre core al màxim. En aquest cas, la modalitat HBX Boxing combina l’entrenament funcional amb la preparació física pròpia de les arts marcials mixtes (MMA). L’entrenament d’arts marcials assegura un treball a nivell cardiorespiratori, metabòlic i de control corporal molt exigent que, combinat amb aquest entrenament funcional, ens dóna la fórmula per aconseguir treure el màxim de partit als entrenament, amb un dinamisme increïble i una gran despesa calòrica. No obstant això, no us espanteu, no hi ha contacte físic en cap de les classes. El concepte d’aquest tipus de sessions es basa en la preparació del cos fent servir les tècniques i les metodologies dels esports de lluita, però únicament descarregant tota l’adrenalina amb el sac propi d’aquest tipus de disciplines. Així doncs, no has de preocupar-te per res, només d’aprendre i gaudir.

Com són les classes?

Les classes tenen un format de 30 minuts en què es combinen cinc tracks diferents. Per tant, van acompanyades de suport musical, però no és una coreografia, sinó que cada cançó té un objectiu diferent i es treballen uns exercicis concrets, començant per un escalfament, després dos tracks més tècnics i dos més de caràcter físic. Aquest format permet poder aprendre tècnicament, millorar el control motor, per tant, el control del teu propi cos, i, a la vegada, entrenar-se dur gràcies a un treball metabòlic molt exigent en què es posarà a prova la vostra condició física.

Quin material s’utilitza?

El material que s’utilitza per a les classes és un sac, un slamball (una pilota preparada per a exercici de força) i uns guants especials que l’Ekke posa a la teva disposició i que pots comprar a recepció. La classe es fan a la sala polivalent.

Des del centre t’animem a provar aquesta nova activitat, apta per a tots els públics, ja que les classes es poden adaptar a tots els nivells. L’únic que necessites és motivació i ganes de cremar energia a dojo.

 

Ets sumes al repte?

902 11 05 22

info@ekke.es

int(0)
Vull apuntar-me a Viding Ekke